Închide meniul

Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce! Cum s-au descurcat „lupii” împotriva echipei lui Jose Mourinho

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 15:43

Reclamă
Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce! Cum s-au descurcat lupii” împotriva echipei lui Jose Mourinho

Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce!

Jose Mourinho, la prezentarea oficială de la Fenerbahce/ Profimedia

Petrolul a jucat un amical de gală cu Fenerbahce! Formația din Ploiești a fost învinsă de echipa lui Jose Mourinho cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă, la Topuk Yaylasi Resort and Sports din Bolu, într-un meci de pregătire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul, antrenată de fostul internaţional turc Mehmet Topal, a deschis scorul prin Mario Bratu (35), dar Fener a egalat până la pauză prin atacantul bosniac Edin Dzeko (41).

Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce!

La debutul lui Jose Mourinho ca antrenor al echipei Fenerbahce, golul victoriei a fost înscris de slovenul Miha Zajc (47), notează agerpres.ro.

Petrolul a început cu Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Tolea – Dumitriu, Mateiu, M. Bratu – Işfan, Tudorie, Grozav.

Rezerve au fost Eşanu, Bălbărău, Jercălău – Stănică, Ţicu, Jyry, Berisha, Seto, T. Keita, Garutti, Bucur, M. Rădulescu, Hanca, D. Radu, Boţogan, Ilie.

Reclamă
Reclamă 4

Mehmet Topal, obiective îndrăzneţe la Petrolul Ploieşti: „De o săptămână nu dorm. Asta vreau în 3 ani”

Turcul a dezvăluit că de o săptămână se pregăteşte intens pentru noua provocare a carierei sale, recunoscând că nu a urmărit foarte mult fotbalul din ţara noastră. După primele analize, el a declarat că fotbalul din România este mai tehnic decât cel din Turcia şi că obiectivul său este să ajungă cu Petrolul în play-off, după care să cucerească titlul în trei ani.

„E o mare onoare pentru noi să fim aici. Știm că am venit la o echipă mare. În viață am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante. Asta face parte din experiența mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, așa voi face și ca antrenor.

Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existență. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici. Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar știu în mare parte despre ce e vorba.

Reclamă

Am avut puțin timp de analiză înainte să vin aici. N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim. Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a declarat Mehmet Topal, la prezentarea oficială.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:11

Anca Todoni, victorie la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam

15:59

Aryna Sabalenka s-a retras de la Wimbledon 2024! Anunţul făcut de numărul 3 WTA, cu câteva ore înaintea meciului

15:49

Cristi Chivu, anunţ despre viitorul său, după 6 ani la Inter

15:36

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Echipe probabile

14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și