Închide meniul

Petrolul l-a transferat pe Pedro Justiniano, jucător crescut de Juventus şi FC Porto! „Sunt bucuros să mă aflu aici”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 17:07

Reclamă
Petrolul l-a transferat pe Pedro Justiniano, jucător crescut de Juventus şi FC Porto! Sunt bucuros să mă aflu aici”

Petrolul l-a transferat pe Pedro Justiniano

Împrumutul lui Pedro Justiniano de la Radomiak a fost finalizat / Facebook Petrolul Ploieşti

Petrolul l-a transferat pe Pedro Justiniano. Fundaşul central în vârstă de 23 de ani a venit împrumut la formaţia patronată de Marian Copilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pedro Justiniano a făcut junioratul la Juventus Torino, fiind transferat la 18 ani de către FC Porto. Cu FC Porto, jucătorul născut în Italia a câştigat UEFA Youth League.

Petrolul l-a transferat pe Pedro Justiniano, jucător crescut de Juventus şi FC Porto!

Pedro Justiniano are 1,90 metri înălţime. În ultimul sezon a evoluat la formaţia poloneză Radomiak Radom, care l-a împrumutat acum la Petrolul Ploieşti.

Pentru Radomiak Pedro Justiniano a jucat 12 meciuri în sezonul care s-a încheiat recent.

Pedro Justiniano a jucat pentru trei naţionale până acum. Ca junior, a jucat pentru Italia „U15” (8 meciuri) şi Portugalia „U15” (2 meciuri), „U16” (5 meciuri), „U17” (6 meciuri) şi „U18” (1 meci). Ca senior, are două selecţii pentru naţionala Guinea-Bissau. El deţine atât cetăţenia ţării africane, cât şi cetăţenia portugheză.

Reclamă

Prima reacţie a Petrolului, după ce l-a adus pe fundaşul de 23 de ani: „Bun venit, Pedro Justiniano!”

Fundașul central Pedro Justiniano Almeida Gomes (23 de ani) este noul jucător al echipei noastre, el fiind împrumutat, până la finalul sezonului următor, de la gruparea poloneză Radomiak Radom.

Născut în Italia, la Vicenza, Justiniano s-a format la juniorii lui Juventus Torino, înainte de a fi transferat, la vârsta de 18 ani, de către FC Porto. Cu echipa „U19” a celebrului club lusitan a câștigat, în 2019, UEFA Youth League, iar după ce a făcut pasul la seniorat a jucat pentru FC Porto B (37 prezențe), în liga a doua portugheză, și, mai apoi, în același eșalon, pentru Academica Coimbra (20 prezențe). În vara anului trecut, a fost transferat de către gruparea poloneză de primă ligă Radomiak Radom, pentru care a adunat 12 prezențe în ultima ediție de campionat

Noul echipier al „lupilor” are un palmares interesant și în ceea ce privește echipele naționale, evoluând pentru trei reprezentative distincte! Astfel, ca junior, a jucat pentru Italia „U15” (8 meciuri), Portugalia „U15” (2 meciuri), „U16” (5 meciuri), „U17” (6 meciuri) și „U18” (1 meci), iar, ca senior, are două selecții pentru naționala Guinea-Bissau, deținând cetățenia tării africane, în paralel cu cea portugheză.

Reclamă 4 / 0/3

Bun venit, Pedro Justiniano”, a scris Petrolul pe contul său de Facebook.

Sunt bucuros să mă aflu aici și sper să facem lucruri bune împreună!”, a declarat Pedro Justiniano.

Sergiu Hanca a semnat cu Petrolul! „S-a alăturat echipei în cantonament”

Sergiu Hanca a semnat cu Petrolul. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului prahovean, Claudiu Tudor. Astfel, Marian Copilu a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor din această vară.

Până la Hanca, Petrolul s-a mai înţeles cu Ionuț Cojocaru, Alexandru Musi, George Gavrilaş, Zoran Petrovic, Lukas Zima, Guilherme Garutti şi cu Zoran Mitrov.

„Hanca s-a alăturat echipei în cantonament”, a fost mesajul lui Claudiu Tudor, preşedinteke „lupilor galbeni”, citat de Observatorul Prahovean.

FC Snagov, Bihor Oradea, ASA Tg. Mureș, Dinamo și Universitatea Craiova sunt echipele din România la care a mai evoluat Hanca. El a avut şi o experienţă externă, la Cracovia, în perioada 2019 – 2022.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
Vezi toate știrile
Citește și