Închide meniul

Petrolul Ploiești – Oțelul Galați 2-2. Oaspeții rămân fără victorie de la revenirea în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2023, 20:20

Reclamă
Petrolul Ploiești – Oțelul Galați 2-2. Oaspeții rămân fără victorie de la revenirea în Liga 1

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Hepta

Petrolul Ploiești – Oțelul Galați 2-2. Partida a contat pentru etapa a 8-a a noului sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, „lupii galbeni” se mențin pe poziția a 4-a, cu 13 puncte după 8 meciuri jucate. De cealaltă parte, echipa lui Dorinel Munteanu se află pe locul al 11-lea, cu 7 puncte în 8 meciuri. Cei de la Oțelul nu au, în prezent, nicio victorie de la revenirea în Liga 1.

Petrolul Ploiești – Oțelul Galați 2-2

Min 66: Petrolul – Oțelul 2-2: Oaspeții au egalat rapid! A marcat Cisotti, cu un șut puternic, din interiorul careului

Min 60: Petrolul – Oțelul 2-1: Elevii lui Dorinel Munteanu au redus din diferență. A marcat Frederic, din fața porții, după pasa lui Pop

Min 52: Petrolul – Oțelul 2-0: Jair a reușit „dubla”. Brazilianul a primit cu noroc o minge în fața porții, pe care a trimis-o direct în plasă.

Reclamă

Min 30: Petrolul – Oțelul 1-0: Gol Petrolul! A înscris Jair, din pasa lui Musi. Brazilianul a marcat fără probleme, din interiorul careului.

Min 15: Elevii lui Dorinel Munteanu au ratat un penalty!

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul Ploiești – Oțelul Galați, echipele de start:

Petrolul Ploiești: Zima – Papp, Garutti, Țicu (cpt.) – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Petrovic, Grozav

Rezerve: Eșanu – M. Roman II, Justiniano, Dumitriu, Purtic, Diomande, Rădulescu, M. Constantinescu, Răducan

Antrenor: Florin Pîrvu

Oțelul Galați: Dur-Bozoancă – Adăscăliței, Yabre, Lovric, Zhelev – Lopez Varela – Cisotti (cpt.), Teles Pereira – Bodișteanu, Al. Pop, Maciel

Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, Fatai, Jardan, I. Neagu, Zivulic, Miguel Silva, Tănasă, Pereira Serrao

Antrenor: Dorinel Munteanu

Reclamă

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Bucureşti) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Popescu Adrian (Craiova) / Arbitru VAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti), Arbitru AVAR: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti)

Înainte de acest duel, cele două echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori. La capitolul victorii, gazdele din această seară stau mai bine. Echipa din Ploiești s-a impus de 10 ori în fața celor de la Oțelul. De cealaltă parte, formația pregătită de Dorinel Munteanu și-a adjudecat 6 partide, iar alte 4 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ultimul meci direct dintre cele două echipe a avut loc în anul 2015, în etapa cu numărul 30 din acel sezon de Liga 1. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. La capătul acelui sezon, cei de la Oțelul Galați au retrogradat în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Un fost jucător de la Monaco a venit la Oţelul! Jonathan Cisse a semnat cu echipa lui Dorinel Munteanu

„Jonathan Cissé, un fotbalist cu mare potențial al statului african Coasta de Fildeș, a devenit oțelar, el semnând un contract în acest sens, după ce a petrecut ultimii 4 ani în campionatul de elită al Israelului, Premier League, la Hapoel Hadera. Cissé, 26 de ani și 1.95 metri înălțime, joacă pe postul de fundaș central, având dreptul ca picior de bază, și a bifat la formația israeliană 106 partide, reușind să marcheze 6 goluri.

În perioada 2016-2019, Jonathan a fost component al lui AS Monaco, jucând pentru echipa secundă a monegascilor: a prins 45 de partide și a înscris 2 goluri. El a făcut parte și din echipa U23 a Coastei de Fildeș, iar într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă, atunci când a fost aproape de a se întoarce în Franța, la RC Lens, a afirmat că își dorește să ajungă titular în prima reprezentativă a “Elefanților”.

Ne bucurăm să-l avem printre noi și îi urăm succes. Bun venit, Jonathan!”, a anunţat clubul gălăţean, potrivit ascotelul.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 „Responsabilitatea e mare!” Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Dinamo – UTA! Cu ce probleme de lot se confruntă 16:23 Cine l-a sfătuit pe Florinel Coman să se transfere în Qatar: „Am vorbit cu el, mi-a spus să mă duc!” 15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! Vezi toate știrile
Citește și