Închide meniul

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1. „Lupii galbeni” au obţinut victoria în prelungiri, cu un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 februarie 2024, 19:33

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1. „Lupii galbeni au obţinut victoria în prelungiri, cu un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1. "Lupii galbeni" au obţinut victoria în prelungiri, cu un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal

Momentul în care Berisha a înscris un gol cum rar vezi / captura digisport.ro

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1, în primul meci din etapa a 26-a. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului. Berisha a avut în minutul 90+4 o reuşită cum rar vezi pe terenul de fotbal. Balonul trimis de Berisha a lovit ambele bare înainte de a intra în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ploieştenii au început partida cu ocazia lui Irobiso, din primul minut, iar replica ieşenilor a venit în minutul 12, când a Zima a apărat la şutul lui Bettaieb.

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1. „Lupii galbeni” au obţinut victoria în prelungiri, cu un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal

Portarul oaspeţilor, Ailenei, a intervenit la lovitura  de cap al lui Alexandru Musi, în minutul 15, dar Poli va deschide scorul după o jumătate de oră de joc, prin Rareş Ispas. Irobiso a ratat egalarea în prelungirile primei reprize (min. 45+2), iar la pauză ieşenii au intrat cu avantaj minim, relatează news.ro.

Gazdele au egalat în minutul 60, prin Alexandru Musi, iar oaspeţii au trimis în bară în minutul 86, prin Luca Mihai. Petrolul a înscris golul victoriei în minutul 90+4, când Todoroski a trimis o pasă greşită şi Berisha a reuşit să intercepteze, înscriind după o cursă până în careul oaspeţilor.

S-a încheiat 2-1 şi Petrolul are 35 de puncte, ocupând locul 6 în clasament. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 27 de puncte.

Reclamă

PETROLUL: Zima – Papp (L. Dumitriu 70), Meijers, Huja, Ţicu – Hanca, Seto (Diomande 46), Jair, Grozav (Berisha 46) – Al. Musi (M. Bratu 80), Irobiso (Işfan 70). ANTRENOR: Florin Pârvu

POLI IAŞI: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, R. Ispas (Katanec 38) – Bordeianu (Jatoba 79), Marchioni – Bettaieb (Kabran 79), L. Mihai, Ştefanovici – Harrison (S. Buş 55). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Papp 21, Irobiso 45+1, Meijers 53, Jair 85, Diomande 90+4 / Bordeianu 66, Bouhenna 68

Reclamă 4 / 0/3

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Marius Badea, Imre-Laszlo Bucsi – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Cătălin Busi

Observator: Teodora Albon

Petrolul a făcut 0-0 cu Hermannstadt etapa trecută

Hermannstadt – Petrolul 0-0, din etapa a 25-a din Liga 1, a fost în format live score, pe AS.ro. Hermannstadt se afla, înaintea partidei, pe locul 7, cu 33 de puncte, iar graţie remizei înregistrate în duelul cu „lupii galbeni”, a urcat pe loc de play-off.

În minutul 88, jocul a fost întrerupt pentru scurt timp pentru ca medicii de la stadion să intervină pentru a ajuta un spectator.

Jucătorul celor de la Hermannstadt a avut nevoie de operaţie pentru a putea juca din nou fotbal. De cealaltă parte, Valentin Ţicu a fost suspendat 8 etape.

„Jucăm acasă, publicul ne poate împinge, dar trebuie să avem grijă, să fim inteligenți. Știind cât de bine organizați sunt, nu știm dacă vom avea atât de multe ocazii ca în alte meciuri – sau ca în cel trecut – dar va trebui să fim preciși și responsabili în fața porții. Nu pot să promit nimic, dar promit că vom lupta până în ultima etapă pentru a merge în play-off. 

Reclamă

Sper să reușim, cred în continuare în acest proiect, cred că avem echipă bună, ne-a lipsit șansa în multe meciuri, există o lege a compensației în fotbal, dar va trebui să credem până la capăt”, a spus Marius Măldărășanu, conform Ora de Sibiu.

„Hermannstadt joacă de mult în această componență”

„Hermannstadt joacă de mult în această componență, automatismele sunt create în timp, iar pe Marius Măldărușanu îl cunoaștem foarte bine, se află de o lungă perioadă pe banca echiei, cu rezultate excelente. 

Dar și noi suntem într-o formă bună, credem foarte mult în forțele noastre și ne dorim să ne întoarcem cu puncte de la Sibiu”, a spus şi Florin Pîrvu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și