Închide meniul
EXCLUSIV

Planul lui Gigi Becali pentru a-l transfera pe David Miculescu la FCSB: „UTA ia mai mulţi bani aşa decât dacă aş plăti toată clauza!”

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2022, 11:57

Planul lui Gigi Becali pentru a-l transfera pe David Miculescu la FCSB: „UTA ia mai mulţi bani aşa decât dacă aş plăti toată clauza!

Gigi Becali dictează tot la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Planul lui Gigi Becali pentru a-l transfera pe David Miculescu la FCSB. Becali a făcut ofertă de peste un milion de euro, sumă ce reprezintă mai mult de 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali face orice să îl aducă pe David Miculescu la FCSB, chiar înaintea partidei cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar din Conference League. Becali a oferit un milion de euro pentru Miculescu celor de la UTA, iar planul patronul de la FCSB e simplu. Vrea să ia 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului care sunt deţinute de clubul arădean.

Planul lui Gigi Becali pentru a-l transfera pe David Miculescu la FCSB

David Miculescu are o clauză de reziliere de 1.700.000 de euro. Suma s-ar împărţi la între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Becali mizează pe faptul că suma oferită celor de la UTA, care depăseşte un milion de euro, este mai mare decât procentul de 60 la sută pe care „Bătrâna Doamnă” l-ar obţine din clauza de reziliere. În cazul în care se va plăti clauza de reziliere, UTA ar urma să încaseze 1.020.000 de euro.

În acest caz, Becali poate negocia pe poziţie de forţă cu impresarul jucătorului.

Reclamă

Am făcut ofertă pentru Miculescu. E peste un milion de euro. Cert este că UTA ar lua mai mulţi bani aşa decât dacă aş plăti toată clauza! O să vedem acum„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Mihai Stoica a spus că Gigi Becali s-ar fi înţeles cu UTA

Mihai Stoica a recunoscut că Gigi Becali i-a spus că s-ar fi înţeles cu cei de la UTA pentru transferul lui David Miculescu la FCSB. David Miculescu e ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali. Patronul FCSB e dispus să investească din nou în transferuri, după ce FCSB a ajuns în turul al treilea preliminar din Conference League.

Cei care au drepturile lui Miculescu ştiu dacă suntem mai aproape. Mai aproape că am crescut suma, venim mai aproape noi.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nu ştiu cât de aproape venim. Dacă aş vorbi cu Vali Miculescu, tatăl lui David, aş ştii mai multe, dar nu vreau să… (n.r. – cluburile sunt aproape să se înţeleagă?) Da.

(n.r. problema e la jucător?) Da. Aşa mi-a spus Gigi înainte de a intra în emisiune, că s-a cam înţeles cu Aradul. (n.r. rămâne problema jucătorului) Sigur.

Ştii care e treaba? Un jucător aflat sub contract, care nu e în ultimele şase luni, nu ai voie să vorbeşti cu el înainte de a te înţelege cu clubul.

Nu am zis că ar refuza Miculescu, dar ştiu că nu au discutat. UTA are meci mâine, la Voluntari, el era cu echipa, urca în avion, nu am vorbit deloc, nu sunt implicat deloc în aceste… se ocupă patronul”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

David Miculescu a început cum nu se putea mai bine noua ediţie de campionat. A fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

„Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să înscriu două goluri. Mai ales că am reușit să câștigăm astăzi. Rămăsesem datori față de fani, după înfrângerea cu FC Argeș. N-a fost bine în prima etapă, ne-am uitat la meci, l-am analizat.

Știu că perioada de transferuri nu este gata, dar nu pot să mă gândesc la un transfer. A început campionatul, mă gândesc numai la UTA. Vreau să-i ajut, să câștigăm, să urcăm în clasament, să înscriu goluri. Ce va fi vom vedea! Nu vreau să mă autoevaluez, ei știu, ei cer (n.r. – despre cota lui de piață). Este prea devreme, dar ăsta e obiectivul (n.r. – despre playoff). Acum ne gândim doar la meciul cu Voluntari și vrem să luăm cele 3 puncte”, a spus David Miculescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și