Închide meniul

„Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 12:23

Reclamă
„Pleacă Dennis Politic de la Dinamo? Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda

"Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?" Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda

Dennis Politic, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

„Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” e întrebarea la care Andrei Nicolescu a dat imediat răspunsul. Administratorul special al „câinilor” a transmis că mijlocaşul va mai rămâne la formaţia din Ştefan cel Mare pentru încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic a marcat o „dublă” în partida tur dintre Dinamo şi Csikszereda, din barajul de menţinere/promovare în Liga 1.

„Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda

Dennis Politic a fost întrebat despre posibila plecare a sa de la Dinamo, şi după barajul cu Csikszereda. Acesta nu a vrut să ofere un răspuns clar, şi a declarat că este cu gândul la returul barajului cu Csikszereda.

La o zi după meci, şi Andrei Nicolescu a fost întrebat despre situaţia lui Dennis Politic, mărturisind că nu se pune problema ca mijlocaşul să se despartă de formaţia din Ştefan cel Mare, în această vară.

„Nu este iminentă plecarea lui Politic. Totul a plecat de la ideea că se destramă această echipă. Politic mai rămâne un an la noi și va fi o piesă importantă”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dennis Politic evoluează la Dinamo de la începutul sezonului, fiind transferat de „câini” ca jucător liber de contract. Mijlocaşul de 24 de ani a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei din Ştefan cel Mare, bifând 32 de meciuri şi marcând şase goluri.

Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!

Dennis Politic a recunoscut că şi-ar dori un transfer în străinătate. Politic a marcat în minutele 46 şi 73. Golul doi al său în acest meci a fost unul absolut superb. Politic a driblat doi jucători înainte de a finaliza perfect, în vinclu.

„Mă bucur foarte mult pentru victorie, pentru echipă. Şi mă bucur şi în plan personal, că am marcat două goluri.

Reclamă

(n.r: despre al doilea gol, care a fost superb) A fost o fază instinctivă. Mi-a venit pe moment. Dar driblingul 1 la 1, pătrunderile le exersez mereu la antrenament. Am dat pe scurt, acolo am văzut spaţiu şi mă bucur că a intrat.

(n.r: Cât crezi că vei mai rămâne la Dinamo?) Sunt aici, sunt fericit să fiu aici. Încă jobul nu e terminat, mai avem un meci. De asta îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. M-am uitat în contract, dar nu despre asta vreau să vorbesc în seara asta.

Dacă voi fi aici sezonul viitor voi da tot ce pot. Deocamdată mă gândesc să joc la Dinamo şi, când va fi momentul să vină o echipă în străinătate, cred că oricine vrea asta.

(n.r.: despre şansele de a rămâne în Liga 1) 50%. Da, am obţinut un rezultat pozitiv, dar vom juca în deplasare, ştim că vor da totul. Vom merge foarte concentraţi”, a declarat Dennis Politic pentru digisport.ro, după Dinamo – Csikszereda 2-0.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:36

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Echipe probabile

14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

14:25

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și