Închide meniul
Foto

Plecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2024, 11:54

Reclamă
Plecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali

Plecare de ultimă oră de la FCSB

Andrei Pandele, în tricoul FCSB-ului / Profimediaimages

A avut loc o plecare de ultimă oră de la FCSB. Un jucător lăudat în trecut de Gigi Becali a plecat de la campioana României. Anunţul a fost făcut la o zi după ce roş-albaştrii i-au transferat pe Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Pandele a fost vândut de FCSB la FC Voluntari. Gigi Becali a decis să renunţe la mijlocaşul de 21 de ani, de la care avea aşteptări mari. „Avem un jucător super-bun, dar nu are unde să joace„, spunea latifundiarul din Pipera despre Pandele.

Plecare de ultimă oră de la FCSB. Andrei Pandele, transferat de FC Voluntari

Bun venit, Andrei Pandele! FC Voluntari anunță transferul definitiv al jucătorului Andrei Pandele de la FCSB.

În vârstă de 21 de ani, noul nostru mijlocaș a fost o prezență constantă la loturile de tineret ale echipei naționale a României, bifând convocări la toate grupele de vârstă între U15 și U21.

La capitolul trofee, Andrei are în palmares titlul de campion al Superligii, Cupa și Supercupa României, toate alături de FCSB.

Reclamă
Reclamă

În cariera sa, Andrei Pandele a mai evoluat, sub formă de împrumut, la formațiile Metaloglobus București, Unirea Constanța și Gloria Buzău.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari!”, se arată pe contul de Facebook al lui FC Voluntari.

Reclamă

Andrei Pandele are o cotă de piaţă de 200.000 de euro. În această ediţie a Ligii 1 a jucat numai 40 de minute pentru FCSB. Sezonul trecut, a adunat 89 de minute în 7 apariţii din campionatul României.

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului

Gigi Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit că Vlad Chiricheş va fi scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Patronul campioanei a luat o decizie şoc, imediat după ce i-a transferat pe Daniel Bîrligea şi pe Mihai Popescu.

Gigi Becali a declarat că nu vrea să rişte şi îl va pune „pe linie moartă” pe Vlad Chiricheş, pentru meciurile din Liga 1. Patronul campioanei a transmis că din respect pentru fundaşul central, l-a lăsat pe acesta pe lista UEFA, pentru a se putea baza pe serviciile sale în Europa League.

De asemenea, Gigi Becali a mai dezvăluit că Vlad Chiricheş a revenit la FCSB la dorinţa sa. La momentul respectiv, patronul campioanei nu a ascultat sfatul apropiaţilor, de a nu-l transfera pe fundaş la echipa sa.

Tată, voi avea o decizie grea de luat că trebuie să mai scoatem de pe listă niște jucători. Uite, îți spun numele unuia pe care îl voi scoate sigur. Îmi e și jenă că o spun, că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat.

Nu am ce să îi mai fac, dar gata, se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când el are mingea la picior. Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș„, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:58

Investiţie de 8 milioane de euro inaugurată azi la academie de Gică Hagi! Simona Halep, printre invitaţi

14:59

Gigi Becali renunţă la Andrei Vlad! Echipa care insistă pentru „Messi al portarilor” de la FCSB

14:50

VIDEOAryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open: „Primul rând îl plătesc eu”

13:48

Roger Federer şi Rafael Nadal, despre cazul lui Jannik Sinner

13:42

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!”. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

13:16

Albion Rrahmani, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România: „Voi face tot posibilul să demonstrez”

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 5 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 6 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024
Citește și