Închide meniul

Poli Iași – Hermannstadt 1-3. Victorie clară pentru echipa lui Marius Mădărăşanu. Gabi Iancu, gol fantastic cu călcâiul

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 iulie 2023, 19:50 / Actualizat: 23 iulie 2023, 20:53

Poli Iași – Hermannstadt 1-3. Victorie clară pentru echipa lui Marius Mădărăşanu. Gabi Iancu, gol fantastic cu călcâiul

OFICIAL | Poli Iași - Sepsi a fost amânat!

Jucătorii de la Poli Iași, la meciul cu CFR Cluj / Profimediaimages

Poli Iași – Hermannstadt 1-3. La Iaşi, gazdele au avut o bară în minutul 10, prin Alin Roman, dar cei care au deschis scorul au fost sibienii. Neguţ a profitat de o gafă a unui ieşean, a făcut o cursă până în careu, unde i-a pasat lui Silviu Balaure şi acesta a înscris. Gazdele au mai avut o ocazie, prin Andrei Gheorghiţă, în minutul 25, şi la pauză a fost 1-0 în favoarea sibienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 57 Silviu Balaure a primit o pasă în careu de la Dragoş Iancu, a pătruns şi a marcat pentru 2-0. Ieşenii au replicat prin Jatoba, care a primit de la Luis Phelipe şi a înscris, reducând din diferenţă. Gazdele au rămas însă în zece din minutul 81, după eliminarea lui Robert Ion – intrare tare la Mino Sota. Mino Sota a trimis în bară în minutul 85, anunţând parcă golul lui Gabriel Iancu – reuşită superbă, cu călcâiul, care a stabilit scorul final, 3-1 pentru sibieni, într-un meci a cărei repriză secundă a fost prelungită cu numai puţin de 13 minute.

Poli Iași – Hermannstadt 1-3

Min. 90+13: FINAL DE MECI! Prima victorie pentru echipa lui Marius Măldărăşanu în acest sezon.

Min 87: GOOOL Hermannstadt! A marcat Iancu cu călcâiul.

Min 73: GOOOL Poli Iași! Jatoba a redus din diferență.

Reclamă

Min 59: GOOOL Hermannstadt! Balaure a marcat din nou, reușind astfel o „dublă”.

Min. 11: GOOOL Hermannstadt! Balaure a deschis scorul!

Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iaşi: Ailenei – Kouadio, Ilie, Katanec, Șerban – Roman, Vașvari, Itu – Jatobá, Harrison, Gheorghiță

Rezerve: Celeadnic, Marchioni, Stefanovici, Hlisten, Vojtus, Tincu, Ion, Dumitru, Luis Phelipe

Antrenor: Leo Grozavu

Hermannstadt: Letica – Butean, Găman, Stoica, Opruț – Mino, Alhassan – Balaure, Neguț, D. Iancu – Paraschiv

Rezerve: Muțiu, Paolo Medina, Bejan, Biceanu, Petrescu, Jipa, Oroian, G. Iancu, Petre

Antrenor: Marius Măldărășanu

Poli Iași – Hermannstadt LIVE SCORE, 18:30. Sibienii, avantaj în întâlnirile directe

Echipa antrenată în prezent de Marius Măldărășanu deține mai multe victorii în întâlnirile directe decât nou-promovata Poli Iași. Cei de la Hermannstadt au câștigat 6 meciuri cu moldovenii, în timp ce formația din Copou și-a adjudecat 3 partide. De asemenea, 3 meciuri dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate.

Reclamă

Ultima partidă dintre cele două echipe a avut loc în anul 2021, perioadă în care ambele formații evoluau în Liga a 2-a. Atunci, cei de la FC Hermannstadt s-au impus cu scorul de 2-1, grație golurilor marcate de Năstăsie și de Niță. La acel meci, pentru moldoveni a marcat Cristian Pușcaș. Întâlnirea de atunci a contat pentru sezonul 2021/2022 al ligii secunde, la finalul căruia sibienii au promovat în prima ligă.

Poli Iași – Hermannstadt, echipele probabile:

POLI IAȘI: 29. Jankov – 33. Kouadio, 6. Fl. Ilie, 32. Katanec, 17. S. Șerban – 95. Jatoba, 8. Vașvari, 10. A. Roman – 23. R. Ion – 9. Harrison, 80. Gheorghiță

REZERVE: 22. Celeadnic, 2. Martac, 4. Tincu, 11. A. Dumitru, 18. Ștefanovici, 21. Luis Phelipe, 24. Marchioni, 77. Vojtus, 94. Hlistei

ANTRENOR: Leo Grozavu

HERMANNSTADT: 25. Letica – 17. Butean, 27. V. Găman, 4. I. Stoica, 98. Opruț – 96. Balaure, 8. Alhassan, 14. Sota Mino, 11. D. Iancu – 26. Neguț, 30. D. Paraschiv

REZERVE: 31. Muțiu, 2. Medina, 5. Bejan, 7. P. Petrescu, 9. Ad. Petre, 10. G. Iancu, 29. Biceanu, 51. Oroian, 97. A. Jipa

ANTRENOR: Marius Măldărășanu

Stadion: „Emil Alexandrescu”
Arbitru: Andrei Moroiță / A1: Valentin Avram; A2: Mircea Orbuleț
Arbitru VAR: Horia Mladinovici, Arbitru AVAR: Marius Marchidanu

Controverse după victoria lui Gică Hagi cu Hermannstadt

Centralul partidei a aşteptat indicaţii din cabina VAR, dar nu a fost sfătuit să se ducă la marginea careului pentru a reverea faza. Basarab Panduru a arătat cu degetul arbitrajul ş e convins că Farul trebuia să joace în 10 oameni.

În minutul 45, la scorul de 0-0, Gustavo Marins a avut o intervenţie dură, cu talpa, asupra lui Daniel Paraschiv. Fundaşul brazilian al Farului l-a faultat pe adversar. Istvan Kovacs i-a acordat cartonaş galben.

„Istvan Kovacs o fi unde o fi, dar Fluieran unde este? Să spunem că nu vede Kovacs, dar unde era Fluieran? Părerea mea e că e cartonaș roșu.

Mie mi se pare foarte grav asta, adică să vezi că e roșu și să nu-l chemi că e Kovacs. ‘Aoleo, să nu-l deranjez, că mă supăr cu el’ sau ce?.

Vassaras ne va spune că nu e nimic, că am mai discutat despre fazele astea. Care faze? Alea cu Dragoș Grigore, când îi rupe piciorul lui Compagno? Și aia cu Irobiso, când îi rupe piciorul lui Armaș? Alea două? Asta este a treia, același lucru.

O să vină și o să ne spună de intensitate, că n-ar fi. Talpa e pe piciorul stâng, mingea e la piciorul drept. Talpa a fost pregătită să fie pusă pe gamba. Aici n-ai nicio intenție să joci mingea, deci e cartonaș roșu. Vassaras o să zică că e galben”, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Fanii lui Hermannstadt au scandat „Hoții, hoții!” după faza controversată. Daniel Paraschiv a refuzat să pună înfrângerea pe seama arbitrajului.

„Nu cred că o greșeală de arbitraj a decis meciul, singuri ne-am bătut! Am crezut că e prima dată de roșu, dar nu am pagube semnificative, doar câteva vânătăi! Arbitrul împarte dreptatea pe teren.

Domnul Kovacs este arbitru de Champions League și nu cred că pot să-i reproșez eu ceva. Nu pot să zic că atitudinea sau valoarea ne-au împiedicat, sezonul trecut dădeam două goluri din jumătate de ocazie, azi n-am dat unul din patru cinci șanse”, a spus Daniel Paraschiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și