Închide meniul

Poli Iași – Oțelul Galați 1-1. Dorinel Munteanu a ajuns la 11 egaluri în 15 etape

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 20:00

Poli Iași – Oțelul Galați 1-1. Dorinel Munteanu a ajuns la 11 egaluri în 15 etape

Poli Iași - Oțelul 1-1

Dorinel Munteanu / Hepta

Poli Iași – Oțelul Galați 1-1. Partida din Copou a contat pentru etapa cu numărul 15 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida de la Iași, gazdele au deschis scorul în minutul 32, prin reușita lui Harrison! Replica Oțelului a venit în minutul 79, prin Maciel. După acest rezultat, Poli Iași este pe locul 11, cu 17 puncte, în timp ce elevii lui Dorinel Munteanu ocupă poziția a 10-a, cu același număr de puncte.

Poli Iași – Oțelul Galați 1-1

Min 79: Poli Iași – Oțelul 1-1! Maciel a dat lovitura, după ce a primit o pasă excelentă de la Fatai!

Min 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Reclamă

Min 32: Poli Iași – Oțelul 1-0! Harrison a dat lovitura, cu un șut de excepție, după o greșeală în apărarea oaspeților! Jucătorul lui Leo Grozavu a primit mingea într-o poziție excelentă, direct de la un adversar. Șutul acestuia s-a dus direct în colțul scurt al porții apărate de Dur-Bozoancă!

Min 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Poli Iași și Oțelul Galați

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iași: S. Lung – M. Martac, N. Samayoa, M. Katanec, R. Ispas – Bordeianu, J. Marchioni, C. Itu – R. Alin, S. Harrison, A. Gheorghiță.

Rezerve: Ailenei, Jatoba, A. Ciobanu, F. Ilie, C. Belu, S. Stefanovici, S. Buș, L. Phelipe, A. Dumitru.

Antrenor: Leo Grozavu.

Oțelul Galați: C. Dur-Bozoancă – M. Adăscăliței, D. Lovric, J. Cisse, M. Zhelev – J. Cisotti, A. Lopez Varela, M. Silva – F. Maciel, A. Pop, R. Tănasă.

Rezerve: R. Stoian, V. Jardan, G. Cârjan, K. Fatai, Ș. Bodișteanu, S. Pereira, D. Zivulic, C. Ghiocel, R. Latouchent.
Antrenor: Dorinel Munteanu.

Înainte de startul duelului de astăzi, Poli Iași se află pe locul al 11-lea în Liga 1, cu 16 puncte după cele 14 etape disputate. De cealaltă parte, elevii lui Dorinel Munteanu sunt pe locul al 10-lea, tot cu 16 puncte. Astfel, meciul din Copou se anunță unul important în evoluția pozițiilor din clasamntul primului eșalon.

Ultimul duel dintre cele două echipe a avut loc pe data de 2 mai. La momentul respectiv, formațiile se aflau în Liga a 2-a și se luptau pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. Și acel meci s-a jucat tot în Copou și s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Reclamă

În cazul în care una dintre cele două echipe va obține cele 3 puncte, U Cluj și Farul Constanța, campioana en-titre, vor avea o nouă contracandidată la locurile de play-off. În momentul de față, înainte de startul etapei cu numărul 15 a Ligii 1, ultima poziție de play-off este ocupată de Petrolul Ploiești, care are 20 de puncte după 14 meciuri.

Dorinel Munteanu a avut un discurs halucinant după meciul cu FCSB

„Sunt mulţumit pentru că am jucat cu echipa de pe primul loc în Liga 1. În prima repriză, în afară de posesie, a trecut de multe ori trenul rapid pe lângă poarta lor.

Trebuie să lucrăm mai mult în faţa porţii. Ducem foarte uşor balonul în faţa porţii, dar irosim fazele cu uşurinţă. În a doua repriză, un joc pe contre, adversarul a deschis scorul cum l-a deschis. E bine că am revenit.

Deschiderea de scor? Nici nu-mi amintesc. A, da, o reuşită fantastică. Important e că am revenit.Nu-şi are rostul să fie comentată (n.r.: faza golului lui Dawa). Fiecare fază poate fi interpretată de ‘specialiştii’ de la televiziuni. Cine nu trage pentru această echipă va ieşi în minutul 2, 7, când va ieşi.

(n.r.: despre meciul cu Iaşi) Un Iaşi cu un avantaj clar din punctul de vedere al odihnei. Nu a avut meci de Cupă, dar eu am încredere în echipa mea. Voi face programul în aşa fel încât să fie un program relaxant, cu două zile mai libere. Şi cu schimbări în echipă, desigur”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Oţelul – FCSB 1-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și