Închide meniul

„Premeditare!” Bunicul lui Andrea Compagno, atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului: „Pleacă în sfârşit de la Bucureşti”

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 14:23

Reclamă
„Premeditare! Bunicul lui Andrea Compagno, atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului: „Pleacă în sfârşit de la Bucureşti

Bunicul lui Andrea Compagno a avut un atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului

Andrea Compgano, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Bunicul lui Andrea Compagno a avut un atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului. Italianul s-a deslănțuit după ce nepotul său a plecat de la echipa pregătită de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul golgheter al FCSB-ului a plecat în China, la Tianjin Tiger, în schimbul sumei de 120.000 de euro. După această mutare, bunicul atacantului a vorbit mult mai deschis despre situația de la echipa lui Elias Charalambous.

Bunicul lui Andrea Compagno, atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului

Salvo Armato a lansat un atac la adresa lui Gigi Becali și l-a criticat pe patron pentru modul în care a gestionat situația lui Andrea Compagno. De asemenea, acesta este de părere că și jucătorii de la FCSB l-au „lucrat” pe fostul golgheter și că nu îi mai ofereau pase în meciuri, pentru a fi luat la țină de patron.

„Mă bucur foarte mult că Andrea a plecat în sfârșit de la București. Până acum se știa, de către toată lumea, că nu mai există nicio șansă ca el să joace pentru FCSB. Din păcate, totul este ciudat în fotbal și nu mă mai surprinde nimic. Este clar că după ce, în sezonul trecut, a marcat 22 de goluri se aștepta ca el să fie un titular în această echipă care vrea să câștige campionatul.

Dar acest lucru nu s-a întâmplat și s-a văzut imediat, în primele meciuri că, cu Andrea pe teren. Coechipierii săi, în ghilimele, nu l-au servit. A fost o premeditare din partea unor jucători individuali împotriva lui Andrea, dar apoi tot restul a fost, de asemenea, făcut de patron, pentru a-l distruge pe jucător”

Reclamă

A avut atât de multe oferte de la echipele importante din Olanda, din Turcia și din alte ligi. Patronul o zi l-a vândut, o zi îl denigrează, o zi o l-a trântit pe prima pagină. Apoi nu l-a mai dat și apoi l-a vândut. O astfel de confuzie a creat, de asemenea, o stare de nesiguranță în Andrea. A trebuit să renunțe pentru că nu s-a putut lupta cu morile de vânt. Astăzi pot să vă spun că sunt fericit pentru el și pentru viitorul său”, a spus Salvo Armato, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a pronunţat numele atacantului care îl va face uitat pe Andrea Compagno la FCSB

Gigi Becali nu îşi face griji şi a pronunţat numele atacantului care îl va face uitat pe Andrea Compagno la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 a anunţat cine este jucătorul care poate marca pe bandă rulantă şi să aducă titlul aşteptat de 9 ani.

Latifundiarul din Pipera a vorbit cu Elias Charalambous şi s-a decis să nu mai aducă niciun atacant. Este sigur că David Miculescu poate fi vârful care să rezolve definitiv orice problemă din ofensivă. Fotbalistul de 22 de ani a marcat în 2 dintre ultimele 3 partide ale roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu a intrat în minutul 89 împotriva Farului, dar cel mai probabil va fi titular cu Sepsi. Duelul din etapa a 25-a a Ligii 1 va fi duminică, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Charalambous a zis că, din punctul lui de vedere, la ora asta cel mai bun jucător la antrenamente este Miculescu. Am zis: ‘Bă, bagă-l pe Miculescu și joacă cu el’.

Acuma problema e să vedem dacă e și la meci ca la antrenamente. A zis că dă goluri unul după altul la antrenamente. Lumea spune că de obicei cam ce joacă la antrenamente joacă și în teren.

Sunt rare cazurile când e un jucător e de antrenament, nu e de meci. Să sperăm că ăsta e jucător de meci. E tot mai am încredere în talentul lui Phelipe” a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și