Închide meniul
NEWS ALERT

Presa internaţională a dezvăluit noua echipă a lui Dan Petrescu: „Va fi pe bancă la meciul de pe 11 iunie”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2023, 11:27

Presa internaţională a dezvăluit noua echipă a lui Dan Petrescu: „Va fi pe bancă la meciul de pe 11 iunie

Presa internaţională a dezvăluit noua echipă a lui Dan Petrescu

Dan Petrescu într-o conferinţă de presă / Hepta

Presa internaţională a dezvăluit noua echipă a lui Dan Petrescu. „Bursucul” va pleca de la CFR Cluj, după ce a ratat câştigarea campionatului în acest sezon. Mai mult, CFR Cluj poate rata şi un loc în cupele europene, dacă va pierde finala barajului pentru Conference League, în faţa celor de la FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu se pare că s-a înţeles deja cu noua echipă. Presa internaţională susţine că antrenorul român a ajuns la un acord cu Jeonbuk Hyundai, echipă ce se află pe locul 7 în prima ligă din Coreea de Sud. Conform celor de la Dario Focardi, Petrescu mai aşteaptă doar să obţină viza.

Presa internaţională a dezvăluit noua echipă a lui Dan Petrescu

Astfel, partida de pe 1 iunie cu FC U Craiova ar putea fi ultima pe banca fostei campioane a României. Pentru Petrescu ar fi a treia experienţă în zona asiatică. Antrenorul român a mai stat pe banca chinezilor de la Jiangsu Suning și Guizhou FC. Jeonbuk Hyundai are 9 titluri de campioană în Coreea de Sud, 5 Cupei, dar şi 2 Ligi ale Campionilor Asiei.

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Cristiano Bergodi urmează să îi ia locul

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Formaţia ardeleană urmează să anunţe noul antrenor. Acesta ar urma să fie Cristiano Bergodi. Plecarea lui Dan Petrescu şi venirea lui Cristiano Bergodi au fost anunţate pe pagina de Facebook de către welovesport.ro.

Reclamă

Potrivit sursei citate, Cristiano Bergodi se află acum la Cluj, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de venirea în Gruia.

Dan Petrescu s-ar putea despărţi de CFR Cluj fără pretenţii financiare. El anunţa încă de dinainte că are mai multe oferte. Potrivit fanatik.ro, clauza de reziliere unilaterală de 400.000 de euro din contractul lui Dan Petrescu a fost reziliată de comun acord.

Potrivit fanatik.ro, clauza de reziliere unilaterală de 400.000 de euro din contractul lui Dan Petrescu a fost reziliată de comun acord.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu: „Sunt oferte clare și concrete”

Dan Petrescu anunţa anterior că are mai multe oferte. El sublinia că nu îşi va plăti clauza de reziliere pentru a pleca de la CFR Cluj, dar acest aspect a fost deja rezolvat.

Sunt ceva oferte clare și concrete, dar v-am zis am contract încă un an și chiar mi-aș dori să continui, dar depinde și patronul ce strategie are, dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul vă dați seama că sunt interesat. Dacă va fi o altă strategie, atunci nu știu. Rămâne de văzut. Eu am contract. Chiar dacă aș vrea să fac ceva fără acordul patronului și al clubului nu am cum să plec.

Cine plătește clauza? Eu sigur n-o să plătesc. Dacă vine o echipă să plătească înseamnă că nu-mi mai dă mie nimic și atunci ce facem? Vedem ce va fi. Eu mă simt foarte bine la Cluj aș vrea să continui, dar în condițiile în care vrem să ne batem la trofee”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și