Închide meniul

Primă de 40.000 de euro pentru jucătorii lui Dinamo, dacă vor câștiga barajul cu „U” Cluj. Anunțul făcut de PCH

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 mai 2022, 23:49

Primă de 40.000 de euro pentru jucătorii lui Dinamo, dacă vor câștiga barajul cu „U Cluj. Anunțul făcut de PCH

Dinamo luptă pentru salvarea de la retrogradare

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Jucătorii lui Dinamo vor fi recompensați cu o primă de 40.000 de euro, dacă câștigă barajul de retrogradare/promovare cu „U” Cluj. Banii au fost strânși de suporterii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii din PCH au anunțat, vineri, că au adunat 40.000 de euro, sumă care va ajunge în conturile jucătorilor lui Dinamo, dacă câștigă barajul cu „U” Cluj.

PCH, primă de 40.000 de euro pentru Dinamo – „U” Cluj

„Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1. Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.

S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la istoria lui Dinamo. Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri”, a anunțat PCH, pe Facebook.

Reclamă

Nicolae Badea o ajută pe Dinamo cu 25.000 de euro

Conform fanatik.ro, Nicolae Badea ajută Dinamo cu 25.000 de euro, bani cu care vor fi plătite din salariile jucătorilor şi al lui Dusan Uhrin. Astfel, aceştia vor fi cu gândul doar la barajul cu clujenii, ce se va disputa pe 21 şi 29 mai, pe Cluj Arena, respectiv Ştefan cel Mare.

Sursa citată susţine că banii vor reprezenta plata pentru un contract de publicitate pentru meciurile specificate mai sus, idee cu care Zăvăleanu a fost de acord.

“Avem un contract de publicitate, este adevărat. Ne-am înţeles să ajute clubul în această situaţie dificilă”, a spus reprezentantul judiciar al clubului din Groapă.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Cluj – Dinamo, barajul pentru promovarea / menţinerea în Liga 1

Dinamo nu va conta pe Răzvan Grădinaru și Mirko Ivanovski pentru partida tur de pe Cluj Arena, dar Dusan Uhrin aşteaptă cel puţin 4.000 de fani care să ia cu asalt stadionul Şepcilor Roşii.

„Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a spus Dusan Uhrin.

Recomandări
  • Dinamo joacă la baraj cu „U” Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat Vezi toate știrile
Citește și