Închide meniul

Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 21:00

Reclamă
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!

Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a anunţat prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că lui Valentin Creţu i se va prelungi contractul, MM fiind cucerit de jocul fundaşului, din victoria cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Creţu a fost aproape de o plecare de la FCSB, în iarnă, după ce intrase în dizgraţiile lui Gigi Becali. Fundaşul a rămas însă la formaţia roş-albastră şi îi va fi prelungit contractul, la finalul acestui sezon.

Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor

Mihai Stoica a oferit detalii despre transferurile care se vor face la FCSB, din sezonul viitor. MM a transmis că roş-albaştrii au nevoie de o „dublură” pe postul lui Valentin Creţu, de fundaş dreapta, dat fiind faptul că Alexandru Pantea este accidentat şi va reveni pe teren în luna octombrie.

În acest context, MM a transmis că Valentin Creţu va rămâne la FCSB, urmând să semneze un nou contract cu roş-albaştrii. Actuala înţelegere a fundaşului de 35 de ani expira în vară.

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Valentin Creţu, mărturisind că acesta este în top trei jucători de la FCSB, mai ales după ce l-a „anihilat” pe Otele în ultima etapă.

Reclamă

„Lotul trebuie completat, dar nu masiv. E nevoie de o dublură la Creţu. Creţu va semna prelungirea cu certitudine, cred că a fost cel mai bun de pe teren (n.r. – cu CFR Cluj).

Ok, Coman a marcat un gol fenomenal şi a demonstrat că e de alt nivel, dar Creţu a făcut un meci perfect. Creţu l-a anihilat pe Otele total, cum a făcut cu Mitriţă şi la toate meciurile foarte complicate pentru noi, a fost unul dintre cei mai buni, mereu în top 3.

Creţu rămâne, da, e o ştire. A făcut 35 de ani. O să facă lucruri şi la 45 de ani la ce viaţă are în el, nu e niciun fel de problemă. Dublură la Creţu, da, că Pantea vine mai târziu, în septembrie, octombrie, iar noi începem sezonul”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1

Mihai Stoica s-a declarat uluit, după ce FCSB a învins-o la limită pe CFR Cluj, scor 0-1, şi s-a apropiat şi mai mult de titlu. MM a fost impresionat de susţinerea de care au avut parte elevii lui Elias Charalambous, în deplasarea din Gruia, dedicându-le victoria şi fanilor roş-albaştri.

„Că echipa asta e iubită în România știam. Că meciul de aseară era de importanță majoră era evident.

Dar că mii de oameni vor prelua cântecele Peluzei Nord și-i vor purta pe băieți spre cea mai importantă victorie a acestui sezon era imposibil de imaginat.

Mulțumim, roș-albaștri de pretutindeni! E și victoria voastră!”, a transmis Mihai Stoica, pe pagina sa oficială de Facebook.

FCSB este lider detaşat în Liga 1 şi poate deveni campioană matematic în etapa viitoare, în cazul în care o va învinge pe rivala Rapid. De asemenea, pentru a se încununa campioni, roş-albaştrii au nevoie ca Universitatea Craiova şi C

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și