Închide meniul

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu, după decizia în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Mergem înainte!”

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 16:20

Reclamă
Prima reacţie a lui Adrian Mititelu, după decizia în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Mergem înainte!

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu, după decizia în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948 nu a întârziat să apară! Patronul oltenilor a transmis un mesaj pe contul oficial, prin care dă de înţeles că acceptă decizia Comisiei de Disciplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 şi-a aflat pedeapsa, după scandările xenofobe ale suporterilor de la partida de pe terenul celor de la Sepsi. Oltenii au pierdut meciul la masa verde, şi sunt obligaţi ca următoarele şase partide din deplasare să le joace fără spectatori în tribune.

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu, după decizia finală în scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a transmis imediat un mesaj pe contul oficial de Facebook. Patronul oltenilor a mărturisit că echipa sa a depăşit situaţii mult mai complicate de-a lungul istoriei sale, şi este convins că va trece şi peste această sentinţă primită de la Comisia de Disciplină a FRF.

„Asta a fost soarta CRAIOVEI în toata istoria ei! Am trecut prin momente infinit mai grele, mergem înainte!”, se arată în mesajul transmis de Adrian Mititelu, pe contul oficial de Facebook.

După ce s-a aflat decizia de la Comisie, şansele lui FC U Craiova 1948 la play-off s-au diminuat. Oltenii rămân pe locul opt, cu 30 de puncte, fiind la şapte puncte distanţă de locul şase, ocupat chiar de Sepsi. Covăsnenii au ajuns la 37 de puncte, graţie victoriei la masa verde cu trupa lui Adrian Mititelu.

Reclamă

Sepsi – FC U Craiova 1948 3-0. Oltenii, făcuţi praf de Comisia de Disciplină

Sepsi – FC U Craiova 1948 3-0. Oltenii au fost făcuţi praf de Comisia de Disciplină şi au pierdut meciul la masa verde. Echipa lui Adrian Mititelu va disputa şase meciuri fără spectatori, în deplasare. Craiovenii pot face recurs.

Duminică, 29 ianuarie, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete. În urma acestui scandal, Adrian Mititelu a decis ca FC U Craiova să-și dispute meciurile de pe teren propriu fără spectatori.

Comisia de Disciplină amânase în două rânduri decizia care a venit azi ca un ciocan pentru echipa lui Adrian Mititelu. După această hotărâre, FC U Craiova 1948 rămâne la şapte puncte în spatele lui Sepsi, echipa aflată pe locul 6, ultimul care duce în play-off-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Sepsi a primit o amendă de 25.000 de lei, în timp ce FC U Craiova va plăti şi ea 22.500 de lei. Verdictul Comisiei de Disciplină nu este definitiv. El va putea fi atacat la comisiile din România, dar şi la TAS.

„E incredibil, cum să primim noi amendă mai mare decât Craiova?!”, a fost o primă reacţie venită din partea lui Sepsi, prin vocea lui Attila Hadnagy, directorul general al clubului, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și