Închide meniul

Prima reacţie a lui Darko Velkovski, după ce a fost prezentat oficial la Dinamo: „Fericit că am semnat cu acest club mare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 ianuarie 2024, 23:27

Prima reacţie a lui Darko Velkovski, după ce a fost prezentat oficial la Dinamo: „Fericit că am semnat cu acest club mare!

Prima reacţie a lui Darko Velkovski, după ce a fost prezentat oficial la Dinamo

Instagram Darko Velkovski

Prima reacţie a lui Darko Velkovski, după ce a fost prezentat oficial la Dinamo. „Câinii” au dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor, odată cu aducerea fundașului din Macedonia de Nord. În momentul de față, acesta este cotat la suma de 1,8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe reţelele de socializare, Darko Velkovski a avut o primă reacţie după ce a fost prezentat oficial. Jucătorul din Macedonia de Nord „şi-a făcut temele” şi a citit despre trecutul glorios al celor de la Dinamo.

Prima reacţie a lui Darko Velkovski, după ce a fost prezentat oficial la Dinamo

„Fericit că am semnat pentru acest club mare. Sper că îi vom face pe fani din nou fericiți. Hai, Dinamo!”, a scris Velkovski pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Darko Velkovski (@velkovskidare)

În decursul zilei de sâmbătă, oficialii grupării pregătite de Zeljko Kopic au anunțat, prin intermediul rețelelor de socizalizare, faptul că fundașul nord-macedonean a ajuns în cantonamentul formației din Ștefan cel Mare, care se pregătește în Turcia.

Reclamă

În cariera sa, fundașul de 28 de ani a jucat pentru: MGjP, Rabotnicki, Vardar Skopje, HNK Rijeka și Al-Ettifaq. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022, în timp ce era legitimat la formația din Arabia Saudită, care a fost menționată anterior. La momentul respectiv valora suma de 2,3 milioane de euro.

Avertismentul transmis de Zeljko Kopic după ce Dinamo a reuşit primul transfer al iernii!

Dinamo a reuşit primul transfer al iernii, obţinând semnătura lui Darko Velkovski (28 de ani), internaţional al Macedoniei de Nord. Antrenorul croat al „câinilor” a atras însă atenţia că Velkovski nu e încă pregătit. Iată avertismentul transmis de Zeljko Kopic.

„Roş-albii” au dat o lovitură importantă, prin aducerea unui jucător cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro. Problema este că Velkovski nu a mai jucat din vara anului trecut, atunci când şi-a reziliat contractul cu gruparea saudită Al-Ettifaq.

Reclamă 4 / 0/3

”Darko este un jucător care a câștigat șapte trofee în cariera sa și a jucat de 48 de ori pentru echipa sa națională. Îl cunosc foarte bine din vremea când a jucat la Rijeka cu care a câștigat de două ori Cupa Croației.

La 28 de ani, este în perioada ideală, de asemenea, este un mare profesionist și un jucător de echipă cu o personalitate puternică.

Cert este că îi va lua ceva timp să se adapteze la echipă și să ajungă la starea optimă, dar cred că prin calitatea lui va ajuta echipa în atingerea obiectivelor stabilite. Sunt foarte mulțumit de semnarea lui la Dinamo”, a declarat Zeljko Kopic pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și