Închide meniul

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după anunţul transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux: „Are capacitatatea să facă faţă!” Detalii despre contract

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2023, 18:38

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după anunţul transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux: „Are capacitatatea să facă faţă! Detalii despre contract

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu

Gică Popescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după anunţul transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux. Preşedintele celor de la Farul Constanţa a spus e de părere că Alexi Pitu se poate impune în Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu nu crede că Farul va resimţi plecarea lui Pitu, având în vedere că acesta a fost unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon. Popescu a mai dezvăluit că Pitu va semna un contract valabil pe 4 ani şi jumătate.

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după anunţul transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux

Până nu va face vizita medicală, nu se va putea semna contractul între cluburi şi nici el nu va putea semna contractul cu noul club. Va urma o deplasare în Franţa, va face vizita medicală, probabil că 2 zile, după care, dacă totul va fi bine, va semna contractul.

E un pas înainte pentru jucător, voi ştiţi optica noastră când ne gândim la ambele situaţii, la avantajul pe care îl poate avea clubul cât şi jucătorul. Liga franceză este una dintre cele mai importante din Europa, chiar dacă nu-i o echipă din prima ligă, este o echipă de tradiţie. Alexi are capacitatea să facă faţă la un campionat riguros cum este cel francez.

La modalitatea de antrenament cu care e Alexi obişnuit, la noi la club sunt convins că poate face faţă cu brio. O echipă nu stă în niciun jucător, oricum s-ar numi el, cred că pe 4 ani şi jumătate va semna. 

Reclamă

În ultimele 6 luni de zile, eu am avut foarte multe discuţii cu diverse cluburi de afară, dar iată că s-a concretizat cea din Franţa”, a spus Gică Popescu la orangesport.ro.

Gică Hagi a dat o super-lovitură! L-a vândut în Franţa pe Alexi Pitu

Gică Hagi a dat o super-lovitură pe piaţa transferurilor. Farul l-a vândut în Franţa pe Alexi Pitu. Jucătorul de 20 de ani va ajunge la Bordeaux, echipă care luptă pentru promovarea în Ligue 1. Farul va încasa aproximativ două milioane de euro pentru Pitu, care semnează pe 4 ani şi jumătate.

Giovanni Becali susţine că negocierile au durat până la 4 dimineaţa. Pitu e cotat la 1.4 milioane de euro şi şi-a trecut în cont în acest sezon, în 20 de meciuri, 5 goluri şi 5 pase decisive. Alexi Pitu a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, însă transferul nu s-a concretizat.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă dau în premieră, azi noapte Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux. Nu ştia nici musca, nicio albină şi vii tu cu telefonul ăsta, să îţi dau o veste în premieră. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00.

O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez. Sunt acum pe locul doi după Le Havre şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna”, a spus Giovanni Becali, citat de fanatik.ro.

L’Equipe a reacţionat imediat după ce transferul lui Alexi Pitu în Franţa a fost anunţat în presa din România. Francezii susţin că mijlocaşul va fi cumpărat în schimbul sumei de 2 milioane de euro, şi va fi adus pentru a întări compartimentul ofensiv al trupei din Liga a 2-a din Franţa.

„Internaționalul român de tineret Alexi Pitu ar urma să fie transferat de Bordeaux de la Farul Constanța. Va semna pe patru ani și jumătate, iar suma de transfer este de două milioane de euro. Ușurința lui Pitu de a juca pe spații reduse și de a se demarca i-a sedus pe conducătorii lui Bordeaux”, scriu jurnaliştii de la L’Equipe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și