Închide meniul

Prima reacție a lui Mihai Rotaru, după ce l-a dat afară pe Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova: „Vă rog să mă înțelegeți”

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 14:10

Reclamă
Prima reacție a lui Mihai Rotaru, după ce l-a dat afară pe Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova: „Vă rog să mă înțelegeți

Prima reacție a lui Mihai Rotaru, după ce l-a dat afară pe Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru a oferit prima reacție, după ce l-a dat afară pe Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a venit cu precizări, având în vedere decizia luată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de 10 aprilie, patronul Mihai Rotaru a decis să îi rezilieze contractul antrenorului bulgar. Înțelegerea dintre cele două părți ar fi fost încheiată pe cale amiabilă.

Prima reacție a lui Mihai Rotaru, după ce l-a dat afară pe Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova

Patronul de la Universitatea Craiova a spus că nu va da detalii despre decizia pe care a luat-o, până la ora 17.00 a zilei de 10 aprilie.

„Nu avem declarații să dăm în acest moment, vă rog să înțelegeți. Nu pot să vorbesc, nu am ce să spun. Vă promit că o să aveți mai multe detalii, azi după ora 17.00. Până atunci nu avem ce să vorbim. Vă rog să mă înțelegeți…”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Cu Petev pe bancă, oltenii lui Rotaru au ratat calificarea în semifinalele Cupei României, după 0-1 cu Oțelul, și au ieșit, practic, din lupta pentru titlu, după ce au pierdut cu 0-2 meciul cu FCSB, din etapa cu numărul 3 a playoff-ului.

Reclamă

Ambele partide au putut fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova

Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru nu a mai rezistat după înfrângerea cu FCSB și începe revoluția la echipa din Bănie!

Patronul oltenilor a avut o disuție cu Ivaylo Petev după ultimul meci din campionat, iar cei doi au decis să întrerupă colaborarea.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, după plecarea lui Ivaylo Petev, Mihai Rotaru va încerca să îl aducă pe banca echipei pe Costel Gâlcă, în prezent liber de contract. Fostul antrenor de la FCSB este marele favorit al patronului.

Principalul motiv pentru care Rotaru l-a dat afară pe Petev sunt rezulatele slabe. Sursa citată anterior anunță faptul că patronul a luat în calcul să renunțe la bulgar.

Înțelegera cu privire la reziliere este de efect imediat. Astfel, oltenii lui Rotaru nu vor mai fi antrenați de Petev la meciul din etapa cu numărul 4 a playoff-ului, cu Farul Constanța. Totuși, acesta a condus antrenamentul echipei de miercuri dimineață.

Petev a rezistat 20 de meciuri la echipa lui Mihai Rotaru, timp în care a adunat 10 victorii, 5 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și