Închide meniul

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu: „Trebuie să producem fotbal, nu frustrări”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 11:21

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu: „Trebuie să producem fotbal, nu frustrări

Neluțu Varga a reacţionat după scandalul monstru provocat de Dan Petrescu

Neluțu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Hepta

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu. Antrenorul ardelenilor a făcut o criză de nervi şi a sărit chiar la bătaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a făcut un scandal monstru la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul, scor 1-2. Tehnicianul a început să înjure şi s-a luat chiar şi de Hagi. Mai mult, Petrescu a fost ţinut cu greu să nu sară la bătaie cu Zoltan Iaşko. Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, şi-a cerut scuze pentru derapajul lui Petrescu.

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu

Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj petru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru modul în care a jucat seară la Cluj.

Acesta este drumul. Aceasta este calea, calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem și esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR, indiferent de cât am fi de supărați, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forța CFR Cluj!„, a spus Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cristi Balaj, reacţie după ce Dan Petrescu a înjurat şi a sărit la bătaie după meciul cu Farul

Dan Petrescu a făcut „circ total” la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” i-a făcut reproşuri lui Gică Hagi, chiar pe teren, fiind nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, în ultima etapă a sezonului de Liga 1.

Regret evenimentele care au avut loc la finalul meciului. Nu ne caracterizează și nu încurajăm astfel de lucruri. Nervii, stresul și ratările au dus la o oarecare exasperare și de aceea au fost și acele evenimente. 

Clubul CFR Cluj o felicită pe Farul pentru că a câștigat campionatul. Merită! Noi apreciem că Farul a jucat azi cu cea mai bună echipă. E un lucru normal. Ni se pare normal ca Farul să-și apere corect șansele, așa cum mi s-a părut normal când FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB în sezonul trecut, iar Sepsi a câștigat acum în fața Craiovei.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, poate ar fi fost recomandat ca Zoli Iașko, văzându-l pe Dan Petrescu, să nu fie lângă el pe teren. Dan Petrescu a trăit meciul diferit de față cum l-a trăit Iașko. Probabil ar fi fost bine să evite să fie lângă el. Sunt convins că s-au aruncat cuvinte grele, pe care ambii le regretă”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Recomandări
  • Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu
  • CFR Cluj a pierdut cu Farul 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și