Închide meniul

Primele explicaţii ale lui Denis Alibec, după FC Argeş – Farul 0-0: „Terenul a fost foarte prost!” Ce a spus de lupta la titlu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2023, 19:31

Reclamă
Primele explicaţii ale lui Denis Alibec, după FC Argeş – Farul 0-0: „Terenul a fost foarte prost! Ce a spus de lupta la titlu

Denis Alibec ratează Farul - CFR Cluj. Probleme uriaşe pentru Gică Hagi

Denis Alibec este golgheterul lui Gică Hagi / Hepta

Primele explicaţii ale lui Denis Alibec, după FC Argeş – Farul 0-0. Atacantul constănţenilor nu a putut să îşi ajute echipa să se distanţeze în fruntea clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Denis Alibec a fost schimbat de Hagi în minutul 79 cu Enes Sali. Atacantul Farului a dat vina şi pe starea gazonului pentru faptul că echipa sa nu a reuşit să câştige.

Primele explicaţii ale lui Denis Alibec, după FC Argeş – Farul 0-0

„FC Argeș s-a apărat foarte bine, nu am reușit să-i desfacem, am avut câteva ocazii, dar n-am reușit să înscriem. Și terenul a fost foarte prost, dar nu trebuie să fie asta o scuză.

Când echipele se apără în acest fel, nu ai spații. Jocul nostru e făcut pe combinații, pe spații. Astăzi n-am avut calitate în ultimii 30 de metri. Ei nu au ajuns la poartă să ne pună probleme, dar nici noi n-am reușit să înscriem.

De la începutul campionatului am spus ca va fi strâns și multe echipe se vor bate la titlu și cred că va fi frumos” , a spus Denis Alibec la digisport.ro.

Reclamă

FC Argeș – Farul Constanța 0-0. Formația lui Gică Hagi a ratat șansa de a se distanța în vârful Ligii 1

FC Argeș – Farul Constanța 0-0. Formația lui Gică Hagi a făcut un pas greșit și a ratat șansa de a se distanța în vârful Ligii 1. Deși Farul a controlat jocul și a forțat pe final, duelul din Trivale s-a încheiat așa cum a început.

Denis Alibec a ratat mai multe șanse în prima repriză, însă Straton a fost atent și a menținut intactă poarta argeșenilor. Nici gazdele nu au reușit să dea lovitura, în ciuda insistențelor lui Garita. Argeșenii s-au mulțumit cu scorul de egalitate și nu au mai forțat.

După această remiză, Farul Constanța își extinde avantajul în fruntea Ligii 1. Trupa lui Gică Hagi are 52 de puncte și a pus o diferență de două puncte între ea și CFR Cluj. De cealaltă parte, FC Argeș ocupă locul 12 cu 26 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și