Închide meniul

Primele imagini cu Adrian Mititelu Jr. pe un stadion de fotbal, după suspendarea de un an

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 20:14

Primele imagini cu Adrian Mititelu Jr. pe un stadion de fotbal, după suspendarea de un an

Adrian Mititelu Jr. a revenit pe stadioane

Adrian Mititelu Jr / Facebook

Primele imagini cu Adrian Mititelu Jr. pe un stadion de fotbal, după suspendarea de un an. Adrian Mititelu Jr. a revenit pe stadioanele de fotbal după ce a fost interzis în urma scandalului monstru de la meciul de anul trecut, pe care FC U Craiova 1948 l-a jucat la Mioveni, cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La respectivul meci, Adrian mititelu Jr. a fost acuzat că a aruncat cu o sticlă în în teren.

Primele imagini cu Adrian Mititelu Jr. pe un stadion de fotbal, după suspendarea de un an

Adrian Mititelu Jr. a fost suspendat timp de un an după acele incidente. Anunţul că Mititelu junior va fi prezent la derby-ul Craiovei a fost făcut chiar de tatăl acestuia, cu puţin timp înainte de meci.

Adiță (n.r. Adrian Mititelu jr.) sper să fie cu noi. Un an de zile a stat pe tușă. Așa a hotărât cineva de la Jandarmerie. Cineva de la Jandarmeria Craiovei a decis, chiar dacă meciul a fost la Mioveni. Deși am contestat decizia, a rămas în picioare”, a spus Mititelu înaintea meciului, conform digisport.ro.

Adrian Mititelu Jr, interzis un an pe stadioane

„Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an.

Reclamă

Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare. Reamintim că, persoanelor care săvârșesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

O sticlă cu apă a fost aruncată pe teren, din sectorul celor de la FC U Craiova 1948. A fost momentul în care Săpunaru a răbufnit și a încercat să-și facă dreptate singur. A fost oprit cu greu de coechipieri și a riscat să fie eliminat. „Să trecem peste subiectul ăsta, nu contează„, a declarat fundașul Rapidului, după ce s-a calmat.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și