Închide meniul
Foto

Primele imagini cu Elias Charalambous la antrenamentele celor de la FCSB! Ce l-a pus pe Andrea Compagno să facă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2023, 18:15

Elias Charalambous a condus primul antrenament de la FCSB

Elias Charalambous a condus primul antrenament de la FCSB

Captură Faceboomk FCSB

  • Primele imagini cu Elias Charalambous la antrenamentele celor de la FCSB
  • aoul antrenor principal din acte de la FCSB a avut grijă ca Andreea Compagno să îşi regleze tirul

Primele imagini cu Elias Charalambous la antrenamentele celor de la FCSB. Noul antrenor principal din acte de la FCSB a avut grijă ca Andreea Compagno să îşi regleze tirul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a intrat în pâine la FCSB. A participat deja la primul antrenament cu echipa. Cipriotul a părut extrem de relaxat şi chiar a glumit cu Mihai Pintilii.

Primele imagini cu Elias Charalambous la antrenamentele celor de la FCSB

Elias Charalambous l-a băgat în şedinţă pe Andrea Compagno şi l-a pus pe atacantul italian să îşi regleze şutul pentru viitoarele bătălii din playoff. Şi pe Edjouma, unul dintre cei mai în formă jucător de la FCSB, l-a pus să tragă la poartă din toate poziţiile.

Reclamă

Elias Charalambous e noul antrenor al FCSB! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

Elias Charalambous e noul antrenor al FCSB! Acesta a condus deja primul antrenament al echipei lui Gigi Becali, joi dimineaţă, şi a semnat apoi contractul cu vicecampionii. El va fi antrenorul din acte, iar Pinti e cel care va lua deciziile.

„FCSB anunță că Elias Charalambous este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre. Tehnicianul cipriot în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.

Reclamă

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese! Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesioniști, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012 a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiași an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri și a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte șase luni la Doxa Katokopias (Cipru) și APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

A început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund și antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 – februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas și Doxa Katokopias, ambele din Cipru”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FSCB.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Niculae a vorbit despre caracterul lui Elias Charalambous

Marius Niculae, fostul coechipier al lui Charalambous, la FC Vaslui, a vorbit în termeni laudativi despre tehnicianul cipriot. Acesta consideră că, pentru antrenorul cipriot, contează foarte mult faptul că FCSB se luptă la titlul de campioană, chiar dacă este cunoscut faptul că patronul Gigi Becali intervine peste antrenori.

„Era un băiat super ok, jucător de echipa națională a Ciprului, un caracter ok. Era băiat ca lumea, se integrase bine în vestiar, socializa. Nu excela ca fotbalist, era un jucător bun, fără să fie wow. N-am de unde să știu cum e ca antrenor.

Eu cred că știe unde a venit, abordarea lui Gigi va fi la fel și cu un străin. Oricum, și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»! Probabil contează foarte mult că e vorba de FCSB, se bate la campionat. Și cunoaște foarte bine campionatul României”, a declarat Marius Niculae, pentru gsp.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie