Închide meniul
EXCLUSIV

Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB, alături de Mihai Pintilii!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2023, 13:07

Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB, alături de Mihai Pintilii!

Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB, alături de Mihai Pintilii

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Profimedia

Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB, alături de Mihai Pintilii! Tehnicianul cipriot urmează să semneze, în următoarele ore, cu formația patronată de Gigi Becali, care, în prezent, se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care va semnat cu FCSB, Elias Charalambous îi va lua locul lui Leo Strizu, care a părăsit echipa bucureșteană, din cauza neînțelegerilor cu Mihai Stoica.

Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB, alături de Mihai Pintilii

Din informațiile obținute de AS.ro, Elias Charalambous a condus, astăzi, primul antrenament al celor de la FCSB, alături de Mihai Pintilii.

Astfel, primul meci pentru Charalambous, din postura de antrenor al celor de la FCSB, va fi cel cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida este programată luni, la Sfântu Gheorghe, de la ora 20:30.

De-a lungul carierei de antrenor, Charalambous le-a pregătit pe AEK Larnaca, Ethnikos și Doxa Katokopias.

Reclamă

Marius Niculae a vorbit despre caracterul lui Elias Charalambous

Marius Niculae, fostul coechipier al lui Charalambous, la FC Vaslui, a vorbit în termeni laudativi despre tehnicianul cipriot. Acesta consideră că, pentru antrenorul cipriot, contează foarte mult faptul că FCSB se luptă la titlul de campioană, chiar dacă este cunoscut faptul că patronul Gigi Becali intervine peste antrenori.

„Era un băiat super ok, jucător de echipa națională a Ciprului, un caracter ok. Era băiat ca lumea, se integrase bine în vestiar, socializa. Nu excela ca fotbalist, era un jucător bun, fără să fie wow. N-am de unde să știu cum e ca antrenor.

Eu cred că știe unde a venit, abordarea lui Gigi va fi la fel și cu un străin. Oricum, și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»! Probabil contează foarte mult că e vorba de FCSB, se bate la campionat. Și cunoaște foarte bine campionatul României”, a declarat Marius Niculae, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Îl invităm pe Burchel să ne spună cine poate să joace. Punem antrenor și gata. O să fie străin. Poate și azi (n.r. ieri), oricum curând.

Nu pot ei să vină să controleze. Eu le transmit să-și pună pofta în cui. Nu pot să vină ei la mine în curte. Ne învață Burchel ce să mâncăm? Punem antrenor și cu asta basta. (n.r. cipriotul, până la urmă?) Cred că da, nu știu, să vedem.

Ceea ce face Burchel este obrăznicie. Pe banii mei vi tu să faci legea? Eu bag milioane de euro”, a spus Gigi Becali, miercuri.

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous

Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, consideră că Elias Charalambous va fi doar un „valet”, la FCSB, urmând ca tot Gigi Becali să ia deciziile importante la formația bucureșteană.

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebune (n.r. râde)”a spus Adrian Porumboiu, recent, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și