Închide meniul
Foto

Primele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova

Reclamă

Publicat: 9 august 2022, 20:08

Primele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova

Mirel Rădoi a condus primul antrenament cu Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este antrenorul Universităţii Craiova | Facebook Universitatea Craiova

Primele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova. Imediat după ce a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă, fostul selecţioner a condus primul antrenament cu noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Fostul selecţioner i-a luat locul lui Laszlo Balint şi va sta pe bancă la partida cu Zorya Lugansk.

Primele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova

Mirel Rădoi a condus deja primul antrenament cu Universitatea Craiova. Din imagini se poate vedea clar că Mirel Rădoi a fost primit foarte bine de jucători.

„Nu are nimeni bagheta magică. Guardiola, cu un miliard de euro în trei ani, nu a reușit să câștige Champions League. Nici eu nu am bagheta magică.

Nu o să mă auziți că spun ‘vin să câștig campionatul’. Nu o să auziți așa ceva de la mine. Avem speranțe și muncim, dar nu pot să promit asta. E ceva virtual, nu e palpabil”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova.

Reclamă

Mirel Rădoi l-a înlocuit la Universitatea Craiova pe Laszlo Balint, care a fost demis după doar două victorii în șapte meciuri. Prima misiune a lui Rădoi la formația din Bănie este să întoarcă eșecul cu 0-1 cu Zorya Luhansk, din prima manșă a turului trei preliminar al Conference League. Returul e programat peste două zile.

De-a lungul carierei, Mirel Rădoi a mai antrenat la FCSB și a fost selecționerul României U21, după care al naționalei de seniori.

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universității Craiova

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt puţin emoţionant. Mă bucur să fiu la acest eveniment fericit pentru mine. Nu o să auziţi cuvinte măreţe de a mine pentru că sunt venit să muncesc. Dacă nu ar fi fost probleme, nu aş fi fost aici. Aş vrea să îi mulţumesc lui Laszlo Balint pentru munca pe care a făcut-o aici. Nu o să mă arunc la cuvinte măreţe. Cel mai important meci pentru noi este cel de joi. E un vis îndeplinit pentru mine.

N-aș vrea să se speculeze ca partea financiară a contat mai mult sau mai puțin. Oferta a venit după acel meci. Încep să-mi fac carte de vizită. Va trebui să fim concentrați. Noi, ca staff, suntem nerăbdători să începem munca. Eu, personal, nu mai puteam să stau acasă. Familia îmi zicea: ‘Nu mai sta pe capul nostru’„, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi l-a vrut pe Marco Dulca la Universitatea Craiova

Finanţatorul de la FCSB l-a întrebat pe Mirel Rădoi despre Marco Dulca şi acesta a ezitat să îi răspundă. Gigi a dedus astfel că finul l-ar fi dorit şi el la Craiova, acesta fiind motivul pentru care nu i-a oferit iniţial multe detalii. Între timp, Marco Dulca a ajuns la FCSB.

Marco e un jucător pe care l-am antrenat, atât la U21, cât și la naționala olimpică. E un jucător de care eu am fost foarte mulțumit. Antrenorul decide să aducă jucători și clubul poate interveni. Va trebui ca lucrurile să fie clare, ambele părți să fie de acord cu acel jucător.

Cunosc foarte bine campionatul, am, dacă stau să calculez, 200 de jucători pe care i-am monitorizat. Am participat la cantonamente, antrenamente, am făcut rotație, avem o analiză față de jucători și echipe”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și