Închide meniul

Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT

Viviana Moraru Publicat: 2 mai 2024, 11:34

Reclamă
Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT

Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid

Dan Şucu şi Daniel Niculae. în timpul unui meci/ Hepta

S-au aflat primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor este extrem de dezamăgit de rezultatele echipei, astfel că nu va mai aştepta finalul de sezon pentru a face schimbări în club. Acesta a ales deja cine va fi noul director sportiv al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este fără victorie în play-off, după şapte meciuri disputate. Mai mult decât atât, giuleştenii s-au îndepărtat şi de locurile care asigură prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid

Conform gsp.ro, Dan Şucu a luat decizia de a-l promova pe Daniel Sandu, acesta urmând să îndeplinească funcţia de director sportiv la echipă. Până în prezent, Sandu a fost şeful departamentului de scouting din Giuleşti.

De pe postul de director sportiv a fost îndepărtat recent Sorin Boiangiu, iar până la numirea lui Daniel Sandu, poziţia a fost ocupată de Daniel Niculae.

„Nico” urmează să plece şi el de la Rapid, la finalul sezonului. Sursa citată mai sus anunţă că Dan Şucu a fost extrem de nemulţumit la meciul cu Farul, atunci când timp de o repriză, a apărat Virgil Drăghia. Portarul de rezervă al giuleştenilor a apărut cu câteva kilograme în plus, fapt pentru care Şucu a răbufnit şi i-a cerut explicaţii lui Daniel Niculae.

Reclamă

„Cum s-a ajuns aici? De ce portarul de rezervă nu se încadrează în greutatea optimă?”, au fost întrebările pe care Dan Şucu i le-a pus lui Daniel Niculae.

De asemenea, se mai precizează că problemele legate de kilogramele în plus ale jucătorilor de la Rapid sunt cauzate de faptul că membrii staff-ului tehnic nu au folosit tehnologia de monitorizare a parametrilor fizici. De acest fapt nu a fost găsit vinovat doar Cristiano Bergodi, sau staff-ul său, ci şi directorul sportiv, care trebuia să impună folosirea aparaturii de performanţă.

Daniel Niculae ar putea fi înlocuit, din funcţia de preşedinte de la Rapid, cu Dani Coman. Fostul portar are mari şanse să vină în Giuleşti, după ce ultima dată a fost preşedintele celor de la Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!”

S-a aflat oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu, pentru a veni la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor nu şi-a luat gândul de la „Il Luce”, astfel că l-a ofertat pe acesta cu funcţia de preşedinte al formaţiei de sub Grant.

Conform fanatik.ro, Dan Şucu are ca obiectiv aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid. Omul de afaceri l-a ofertat din nou pe antrenorul român, însă de data aceasta nu i-a propus preluarea echipei din funcţia de tehnician, ci din funcţia de preşedinte.

„Vino tu președinte!”, a fost propunerea pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu. Antrenorul român însă i-a dat un răspuns imediat acţionarului majoritar al giuleştenilor şi i-a spus că aşteaptă o ofertă pentru a antrena în străinătate. În cazul în care va primi una, nu se va mai pune problema ca „Il Luce” să vină la Rapid.

În prezent, funcţia de preşedinte la Rapid este ocupată de Daniel Niculae. Dan Şucu a transmis însă un mesaj prin care a dat de înţeles că se pregătesc schimbări majore la echipă, fiind vizate toate posturile din club.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și