Închide meniul
Foto

Primul antrenament condus de Ovidiu Hoban la CFR Cluj! Cum se pregătesc ardelenii înainte de derby-ul cu Rapid

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 18:07

Reclamă
Primul antrenament condus de Ovidiu Hoban la CFR Cluj! Cum se pregătesc ardelenii înainte de derby-ul cu Rapid

Primul antrenament condus de Ovidiu Hoban la CFR Cluj

Ovidiu Hoban / Instagram CFR Cluj

Au apărut imagini de la primul antrenament condus de Ovidiu Hoban la CFR Cluj. Noul tehnician al clujenilor a trecut deja la treabă, având în vedere că va debuta pe bancă la un meci important pentru formația lui Neluțu Varga!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Rapid și CFR Cluj se va juca la data de 6 aprilie, de la ora 20:30. Partida din Giulești va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Primul antrenament condus de Ovidiu Hoban la CFR Cluj

După cum au anunțat oficialii din Gruia, în perioada următoare Ovidiu Hoban și Francisc Dican se vor ocupa de pregătirea echipei. Cel din urmă este posesor de licență PRO, în timp ce fostul jucător al ardelenilor ar fi, de fapt, adevăratul „principal”.

Înaintea derby-ului cu Rapid, Hoban a început deja să își pregătească jucătorii, iar obiectivul echipei este unul clar: obținerea unei victorii în giulești! VEZI IMAGINI DE LA ANTRENAMENTUL CONDUS DE OVIDIU HOBAN ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Chiar oficialii din Gruia au publicat imagini de la antrenamentele echipei și au transmis următorul mesaj:

Reclamă

„Începând din această săptămână, de pregătirea băieților se vor ocupa Francisc Dican și Ovidiu Hoban, alături de ceilalți membri ai staff-ului tehnic și medical de la echipă.

Nu am avut mult timp de pierdut! Pentru că lucrurile s-au schimbat repede, am muncit serios în aceste zile pentru a fi în cea mai bună formă pentru duelul de mâine, cu Rapid”, a fost mesajul transmis de ardeleni, pe rețelele de socializare.

Neluțu Varga l-a contactat deja pe Dan Petrescu

Neluțu Varga l-a contactat deja pe Dan Petrescu. Omul cu bani de la CFR Cluj se gândește deja la o revenire de senzație și încearcă să îl aducă înapoi în Gruia pe „Bursuc”.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a rămas fără antrenor după demiterea lui Adrian Mutu, iar, potrivit informațiilor oferite de presa din Coreea de Sud, Dan Petrescu a fost dat afară de la Jeonbuk. Astfel, astrele s-au aliniat perfect pentru o nouă înțelegere între cele două părți.

După informațiile venite din țara asiatică, Neluțu Varga a luat deja legătură ca Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Conducerea grupării din Coreea de Sud nu este mulțumită de tehnicianul român, iar patronul de la CFR Cluj a „intrat pe fir”, pentru a-l readue pe Petrescu la echipă, iar negocierile ar fi deja avansate!

Sursa citată anterior anunță faptul că Petrescu a creionat deja programul pentru cantonamentul de vară al clujenilor.

În momentul de față, Neluțu Varga l-a numit pe Ovidiu Hoban drept responsabil pentru echipă. Totuși, mandatul acestuia se anunță a fi unul de scurtă durată, în cazul în care „Bursucul” va reveni în Gruia.

Ar urma să fie al 4-lea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Până în momentul de față, acesta i-a mai pregătit pe ardeleni în perioada iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

Alături de clujeni, „Super Dan” a câștigat 4 titluri de campion al României. De asemenea, a reușit performanțe notabile și în cupele europene.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și