Închide meniul

Neluțu Varga l-a contactat deja pe Dan Petrescu! Patronul pregătește o revenire de senzație la CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 16:33

Reclamă
Neluțu Varga l-a contactat deja pe Dan Petrescu! Patronul pregătește o revenire de senzație la CFR Cluj

Neluțu Varga l-a contactat deja pe Dan Petrescu

Colaj Neluțu Varga și Dan Petrescu / Hepta - Profimedia

Neluțu Varga l-a contactat deja pe Dan Petrescu. Omul cu bani de la CFR Cluj se gândește deja la o revenire de senzație și încearcă să îl aducă înapoi în Gruia pe „Bursuc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a rămas fără antrenor după demiterea lui Adrian Mutu, iar, potrivit informațiilor oferite de presa din Coreea de Sud, Dan Petrescu a fost dat afară de la Jeonbuk. Astfel, astrele s-au aliniat perfect pentru o nouă înțelegere între cele două părți.

Neluțu Varga l-a contactat deja pe Dan Petrescu

După informațiile venite din țara asiatică, Neluțu Varga a luat deja legătură ca Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Conducerea grupării din Coreea de Sud nu este mulțumită de tehnicianul român, iar patronul de la CFR Cluj a „intrat pe fir”, pentru a-l readue pe Petrescu la echipă, iar negocierile ar fi deja avansate!

Sursa citată anterior anunță faptul că Petrescu a creionat deja programul pentru cantonamentul de vară al clujenilor.

Reclamă

În momentul de față, Neluțu Varga l-a numit pe Ovidiu Hoban drept responsabil pentru echipă. Totuși, mandatul acestuia se anunță a fi unul de scurtă durată, în cazul în care „Bursucul” va reveni în Gruia.

Ar urma să fie al 4-lea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Până în momentul de față, acesta i-a mai pregătit pe ardeleni în perioada iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

Alături de clujeni, „Super Dan” a câștigat 4 titluri de campion al României. De asemenea, a reușit performanțe notabile și în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, demis de la Jeonbuk!

Dan Petrescu a fost demis de la Jeonbuk. Presa din Coreea de Sud a făcut anunțul și a dezvăluit că antrenorul român a fost dat afară, din cauza rezultatelor înregistrate de echipă în acest sezon.

Jeonbuk este pe ultimul loc în campionatul din Coreea de Sud, fără victorie în acest sezon. Trupa lui Dan Petrescu a obținut doar trei remize, în șase meciuri disputate.

Oficialii lui Jeonbuk nu au mai așteptat următorul meci și au luat decizia de a-l demite pe Dan Petrescu. Jurnaliștii sud-coreeni au făcut anunțul și au dezvăluit că urmează ca echipa să oficializeze despărțirea de Dan Petrescu.

„Din cauza recentei prăbușiri a echipei, clubul și antrenorul au ajuns la un consens în privința unei schimbări. Urmează și anunțul oficial.

Clubul a făcut ceea ce trebuia. Nu doar rezultatele au fost patetice, ci și atmosfera de la echipă. Pe măsură ce jocul letargic a continuat, fotbaliștii și-au pierdut încrederea, iar în cadrul clubului au existat îndoieli cu privire la Dan Petrescu, care nu avea o direcție clară”, au transmis sud-coreenii de la sports.danga.com.

Sursa citată anterior anunță că Dan Petrescu urmează să preia o echipă din Liga 1, având deja oferte din campionatul intern.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și