Închide meniul

Primul jucător care a plecat de la FCSB, după venirea lui Deian Sorescu. Anunțul oficial al clubului: „Mult succes!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 ianuarie 2023, 14:34

Primul jucător care a plecat de la FCSB, după venirea lui Deian Sorescu. Anunțul oficial al clubului: „Mult succes!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Andreas Chirițoiu e primul jucător care a plecat de la FCSB, după venirea lui Deian Sorescu. Fotbalistul de 19 ani a fost împrumutat la Oțelul Galați, în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul a anunțat venirea lui Chirițoiu în aceeași zi în care FCSB l-a adus pe Deian Sorescu.

Andreas Chirițoiu, primul jucător care a plecat de la FCSB, după venirea lui Deian Sorescu

„Clubul nostru și-a asigurat, până la finalul stagiunii 2022/23, serviciile atacantului Andreas Chirițoiu. Fotbalistul este împrumutat de la FCSB, el jucând în prima parte a acestui sezon pentru Unirea Constanța. În vârstă de 19 ani, Chirițoiu a jucat în toate cele 16 meciuri disputate până acum în acest sezon de Liga 2, marcând de trei ori și pasând decisiv în alte două rânduri.

Chirițoiu este și internațional de juniori, el evoluând până acum pentru România Under 19. Noul atacant al Oțelului a jucat în 12 meciuri și a marcat de patru ori sub tricolor. Bine ai venit și mult succes, Andreas Chirițoiu!”, este anunțul făcut făcut de Oțelul.

Reclamă

Risto Radunovic, amuzat după ce Deian Sorescu a semnat cu FCSB

Radunovic se bucură de aducerea lui Sorescu și are mare încredere că va fi un om important în echipă.

Mă bucur că a venit alături de noi. Sper să se adapteze cât mai repede la echipă. Orice jucător care aduce un plus e bine venit. A cântat direct! Glumesc. Vedem ce o să fie. Sperăm să învețe tot.

A fost o schimbare de camere. E bine și pentru el că a ajuns la noi. Noi suntem bucuroși că a venit. Să se acomodeze. E un jucător de națională, nu trebuie să vorbim mult. Trebuie să vorbim pe teren”, a declarat Risto Radunovic, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu ar putea debuta pentru FCSB într-un meci oficial duminică, 22 ianuarie. Vicecampioana României va juca în Liga 1 împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Deian Sorescu, primul interviu după ce a semnat cu FCSB

În primul interviu la FCSB, fotbalistul a dezvăluit că jucătorii lui Pintilii l-au „presat” să vină cât mai repede în tabăra lor! Fanilor lui FCSB, Sorescu le-a transmis că va uita de trecutul său dinamovist!

”Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă așteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieții. Îmi spuneau ‘Hai, te mai așteptăm mult?’. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat. Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost primit de colegi. Vreau să fiu primit și judecat după evoluții, nu după trecutul meu, nu după echipa la care am fost. Sunt jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a spus Deian Sorescu, conform FCSB TV

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și