Închide meniul

Primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League! Clubul lui Neluțu Varga a făcut anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2024, 11:52

Reclamă
Primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League! Clubul lui Neluțu Varga a făcut anunțul oficial

El este primul jucător OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din play-off-ul Conference League.

Foto: Hepta

El este primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din play-off-ul Conference League. Neluțu Varga nu a ținut cont de nimic și a renunțat la serviciile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Armend Thaqi, jucător care a ajuns la CFR Cluj în urmă cu doar două luni, de la Ballkani, formație din Kosovo.

Primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League!

Oficialii de la CFR Cluj au făcut anunțul oficial, prin intermediul unei postări, pe rețelele de socializare.

”Mulțumim, Armend Thaqi! Clubul CFR 1907 Cluj și fundașul Armend Thaqi au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Mult succes în carieră, Armend!”, au notat ardelenii.

Thaqi a jucat 5 partide în tricoul echipei antrenate de Dan Petrescu. Acesta a fost utilizat în meciurile de campionat, cu Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova și U Cluj, dar și într-un duel cu Neman Grodno, din preliminariile UEFA Conference League.

Reclamă
Reclamă

În cariera sa, fundașul de 31 de ani a mai jucat pentru: KF Hajvalia, FC Prishtina, KF Gjilani și FC Ballkani. În momentul de față este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reacţii dure după eliminarea ruşinoasă a lui CFR Cluj din Europa

Au apărut reacţii dure după eliminarea ruşinoasă a lui CFR Cluj din Europa. Ardelenii au fost învinşi de Pafos, scor 0-3, şi au ratat calificarea în grupa principală din UEFA Conference League.

Fanii grupării din Gruia nu au mai rezistat şi au răbufnit pe reţelele sociale. Aceştia au dat de pământ cu Dan Petrescu, dar şi cu jucătorii CFR-ului.

Reclamă

CFR Cluj a fost de nerecunoscut în returul din Cipru, iar ultraşii îi cer lui Neluţu Varga să ia măsuri urgente.

„Poate pleacă Mister și scăpăm de câteva lucruri: fotbalul mizer, văicărelile continue, marele Deac care e bun doar la a mazili antrenorii obiectivi”

„Ruşine. Am merita să ne luptam anul ăsta la retrogradare, poate s-ar mai trezi unii să vadă cât de gravă e problema”

„Sper ca pe Petrescu îl lăsați în Cipru!”

„Ruşine, mercenarilor!”

„Catastrofe”

Cu probleme financiare, echipa patronată de Neluţu Varga a primit o lovitură importantă. A ratat suma uriaşă pe care ar fi primit-o dacă se califica în grupa principală a Conference League. În conturile ardelenilor ar fi intrat cel puţin 2.940.000 de euro.

Accederea în play-off-ul Conference League i-a adus lui CFR Cluj 750.000 de euro. Ardelenii au mai încasat 900.000 de euro pentru tururile precedente din Conference League.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:40

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

13:20

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei este acum LIVE în AntenaPLAY

12:37

VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (15:15)

12:29

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

12:00

VIDEOOlimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Italienii au postat imagini de senzație cu românul: „Bine ai revenit!”

11:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 4 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 5 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și