Închide meniul

Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui

Viviana Moraru Publicat: 2 mai 2024, 11:56

Reclamă
Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui

Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului. Este vorba despre Ricardo Grigore, al cărui contract cu formaţia din Ştefan cel Mare va expira la finalul acestei stagiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore a revenit la Dinamo în vară, acesta fiind crescut în academia „câinilor”. Pe parcursul sezonului însă, fundaşul de 25 de ani a fost mai mult rezervă.

Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului

Conform fanatik.ro, Ricardo Grigore va rămâne liber de contract la finalul sezonului. Oficialii lui Dinamo nu vor să-i mai prelungească înţelegerea fundaşului, astfel că acesta se va despărţi de „câini”.

Sezonul viitor astfel va fi primul în care Ricardo Grigore nu se va mai afla sub contract cu Dinamo. Fundaşul a fost crescut la echipa de juniori a clubului alb-roşu şi a evolua în întreaga sa carieră la formaţia din Ştefan cel Mare.

Excepţia este reprezentată de sezonul trecut, în care Dinamo a evolua în Liga a 2-a. La momentul respectiv, Ricardo Grigore a fost împrumutat o jumătate de sezon la FCU Craiova, şi o cealaltă jumătate de sezon la Petrolul, ulterior reveni la formaţia la care s-a format, după promovarea în Liga 1.

Reclamă

În acest sezon, Ricardo Grigore a bifat doar nouă meciuri la Dinamo, reuşind să înscrie un gol, în duelul din grupele Cupei României cu Bihor.

Dinamo se va duela cu U Cluj, în următoarea etapă de Liga 1. „Câinii” sunt într-o situaţie dezastruoasă, având nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea.

Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo

Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo, în vederea salvării de la retrogradare. Antrenorul „câinilor” a fost întrebat despre conflictele pe care s-a zvonit că le-a avut cu mai mulţi jucători, şi a oferit o replică acidă imediat.

Reclamă 4 / 0/3

Kopic a transmis că jucătorii care nu se ridică la nivelul clubului Dinamo nu ar trebui să se mai afle la echipă. Acesta a mai subliniat că au existat probleme în interiorul echipei, însă s-au rezolvat.

„Ca în orice familie sau în orice sport de echipă, avem problemele noastre pe care le sortăm și le rezolvăm zilnic.

Personal, nu am nicio intenție de a discuta în detaliu, ci doar despre echipă, ca un întreg. Mai ales în media. Sunt aici, la Dinamo, ca să protejez interesele echipei și ale clubului.

Sunt avertizat de faptul că mă expun făcând asta deoarece mulți așteaptă reacțiile mele despre informații certe. Dar este alegerea mea. Un club cu tradiția și cu istoria lui Dinamo merită un nivel ridicat de respect, iar cei ce scad sub nivel nu ar trebui să mai fie parte din club!

Bineînțeles, în aceste momente, jucătorii au frustrări, emoții negative, fiecare se confruntă cu acestea în feluri diferite. Este normal pentru cei ce au jucat mai puțin să-și arate o mare nemulțumire. Sunt de asemenea avertizat de faptul că jucătorii au o teamă despre ceea ce ar putea urma dacă Dinamo ar retrograda. Toți suntem în această situație. Pentru mine, personal, terenul de joc este mereu locul unde să demonstrezi, așa că nu sunt interesat de orice altă poveste”, a declarat Zeljko Kopic, conform gsp.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric Vezi toate știrile
Citește și