Închide meniul

Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea”

Alex Masgras Publicat: 30 aprilie 2024, 9:50

Reclamă
Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea

Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Filippo Falco este primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj. Italianul adus de Adrian Mutu în Gruia cu mari speranţe nu va mai continua la echipă din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga, patronul clujenilor, a făcut acest anunţ legat de Falco. Dan Petrescu, antrenorul care a adus ultimul titlu la Cluj şi care a revenit la formaţia din Gruia, a luat această decizie.

Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea”

„Filippo Falco nu va rămâne din vară. Dan Petrescu nu-l vrea”, a declarat Neluţu Varga, potrivit iamsport.ro.

Falco, adus de Adrian Mutu la CFR Cluj, nu a apucat să îşi facă debutul în tricoul fostei campioane a României. Cu toate acestea, el fusese prezentat drept un jucător extrem de valoros, iar oficialii clujeni garantau că italianul va face diferenţa în play-off.

În cariera sa, Filippo Falco a mai jucat la echipe precum Bologna, Cagliari, Lecce sau Steaua Roşie Belgrad. El are 39 de meciuri în Serie A şi 150 de partide în Serie B. Fotbalistul de 32 de ani este cotat la 700.000 de euro pe transfermarkt.com.

Reclamă

Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el”

Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Antrenorul de 56 de ani revine la formaţia din Gruia, iar patronul echipei are planuri mari alături de cel care a adus ultimul titlu la Cluj. Petrescu trebuia să revină în această vară, pentru a începe pregătirea noului sezon, dar s-a răzgândit, iar „Bursucul” a revenit la echipă imediat după meciul disputat de clujeni cu Sepsi.

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunţat că Dan Petrescu a semnat deja un contract valabil pe trei ani, cu opţiune de prelungire pentru alte trei sezoane, înţelegere care reprezintă o raritate pentru fotbalul românesc.

Mai mult, Neluţu Varga a avertizat celelalte echipe din Liga 1 că CFR Cluj va redeveni campioană şi că va domina, din nou, fotbalul din România:

Reclamă 4 / 0/3

„(Cu Dan Petrescu cum rămâne?) Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană.

Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușă spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sportpesurse.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și