Închide meniul

Primul jucător scos din echipă de Gigi Becali, după înfrângerea cu Rapid: „El ne-a distrus!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 11:33

Reclamă
Primul jucător scos din echipă de Gigi Becali, după înfrângerea cu Rapid: „El ne-a distrus!

Primul jucător scos din echipă de Gigi Becali

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

S-a aflat cine este primul jucător scos din echipă de Gigi Becali, după înfrângerea cu Rapid. Patronul FCSB-ului nu mai are răbdare și anunță că va lua decizii drastice după eșecul din derby-ul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat că Ovidiu Popescu nu mai are ce căuta în primul 11 al roș-albaștrilor. În locul mijlocașului de 29 de ani va fi introdus titular Damjan Djokovic.

Primul jucător scos din echipă de Gigi Becali, după înfrângerea cu Rapid

Nici Andrea Compagno nu va mai fi titular, din spusele patronului. David Miculescu va fi folosit atacant central. În acest sezon, jucătorul în vârstă de 22 de ani a marcat un gol în 14 meciuri din campionat.

Noi nu avem echipă de Maradoni. Avem un Coman, un Olaru. Avem patru jucători. Şut, Olaru, Coman şi Băluţă. Ei fac să fie echipa foarte bună. Hai şi Radunovic. Pe Târnovanu nu putem să îl punem că a greşit o dată.

Djokovic o să prindă. Mi-am dat seama. Gata cu Ovidiu Popescu. El ne-a distrus. De acum încolo Djokovic va juca şi va juca atacant Miculescu. I-am văzut, am încercat. Nu e vreun Maradona, dar măcar se bate şi nu returnează mingea la adversari„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Ovidiu Popescu a jucat în 14 meciuri din această ediție de campionat și a înscris un gol. A fost titular în 8 partide.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după FCSB – Rapid 1-2

Cum arată clasamentul Ligii 1, după FCSB – Rapid 1-2. Echipa lui Elias Charalambous chiar poate pierde primul loc în Liga 1, dacă CFR Cluj se va impune la Hermannstadt.

Rapid a dat lovitura pe Arena Naţională şi s-a impus în marele derby cu FCSB. Papeau şi Paul Iacob au marcat în prima repriză. FCSB a revenit în meci prin reuşita lui Dawa şi a forţat egalarea pe final. Până la urmă, Rapid a rezistat şi a plecat cu 3 puncte de pe Arena Naţională. Acesta a fost al 3 meci consecutiv fără victorie în Liga 1. Ultima dată când FCSB a avut o astfel de serie a fost în septembrie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria din derby, Rapid s-a apropiat la două puncte de FCSB. Mai mult, echipa lui Elias Charalambous poate pierde şi primul loc, dacă CFR Cluj va învinge în deplasarea de la Hermannstadt.

1. FCSB – 31 de puncte (15 jocuri)
2. CFR Cluj – 30 de puncte (14 jocuri)
3. Rapid – 29 de puncte (15 jocuri)
4. Universitatea Craiova 23 de puncte (15 jocuri)
5. Petrolul Ploieşti – 21 de puncte (15 jocuri)
6. Farul – 21 de puncte (15 jocuri)

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excelent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și