Închide meniul
Foto

Primul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 19:37

Reclamă
Primul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă

Primul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul

Constantin Budescu și soția sa, Mădălina / Instagram

Acesta este primul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul. Mijlocașul român a decis să se relaxeze după aventura de la actuala campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a renunțat la Constantin Budescu, pe care l-a lăsat să plece de la Farul. „Regele” și-a motivat decizia și a spus că dorește să folosească mai mulți jucători tineri, pentru finalul acestui sezon.

Primul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul

Totuși, Budescu nu este afectat de această decizie, chiar dacă a rămas fără echipă. Mijlocașul care făcea spectacol în Liga 1 a decis să își urce familia în avion, cu destinația Dubai.

VEZI IMAGINI DE SENZAȚIE DIN VACANȚA LUI CONSTANTIN BUDESCU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Constantin Budescu nu s-a uitat la bani atunci când și-a ales destinația de vacanță. Este deja cunoscut faptul că, pentru o vacanță în Dubai, oricine trebuie să scoată o sumă considerabilă din buzunar, însă jucătorul a cheltuit o sumă colosală, mult peste media destinației.

Reclamă

Hotelul la care este cazat Budescu e unul dintre cele mai faimoase din Dubai, și le oferă turiștilor condiții excepționale, dar și piscine și plaje cu nisip fin. Totuși, o singură noapte de cazare costă aproximativ 1000 de euro!

Astfel, pentru o vacanță de 7 nopți la acest hotel de lux, o persoană ar trebui să scoată din buzunar suma uluitoare de 7000 de euro!

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu şi l-a lăsat să plece de la Farul. „Regele” a oferit detalii la finalul succesului spectaculos obţinut împotriva lui CFR Cluj, scor 5-1, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

La aproape un an după victoria cu 7-2 obţinută împotriva Rapidului, jucătorii lui Gică Hagi au dat de pământ şi cu CFR Cluj. Munteanu (’23), Cojocaru (’42, ’78), Grameni (’67) şi Ganea (’83).

Chiar în ziua meciului de la Ovidiu, Constantin Budescu s-a despărţit de campioana en-titre. Hagi a dezvăluit că îi va păstra mereu „uşa deschisă” mijlocaşului ofensiv de 35 de ani.

„Budescu… nu ştiu dacă am renunţat complet. Clubul ştie mai bine. Costică ne-a ajutat mult din vară până în iarnă. Apoi lucrurile nu au mers cum au vrut. Am zis că dau drumul la tineri. Budi nu e de ţinut pe bancă. Ne-am despărţit cum trebuia, el vrea să mai joace. I-am zis că e casa lui aici, ştie că e un hotel frumos la Mamaia. Tot timpul o să rămânem prieteni”, a spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și