Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2024, 23:07

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!. Anunţ după Farul – CFR 5-1

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu

Gică Hagi şi Constantin Budescu / Colaj Hepta

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu şi l-a lăsat să plece de la Farul. „Regele” a oferit detalii la finalul succesului spectaculos obţinut împotriva lui CFR Cluj, scor 5-1, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La aproape un an după victoria cu 7-2 obţinută împotriva Rapidului, jucătorii lui Gică Hagi au dat de pământ şi cu CFR Cluj. Munteanu (’23), Cojocaru (’42, ’78), Grameni (’67) şi Ganea (’83).

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu

Chiar în ziua meciului de la Ovidiu, Constantin Budescu s-a despărţit de campioana en-titre. Hagi a dezvăluit că îi va păstra mereu „uşa deschisă” mijlocaşului ofensiv de 35 de ani.

Un meci perfect. Tot ce am pregăti, ce le-am zis, aşa s-a întâmplat. Acum mi-a crescut credibilitatea faţă de jucători, sper să mă asculte de acum încolo. Să joci aşa cu CFR, să îi domini, să ai ocaziile astea, să joci fotbal… bravo lor!

La un moment dat nu mai ştiam pe care să îi bag, voiam să bag mulţi. Până la urmă a ieşit bine! Sunt trei jucători talentaţi, care demonstrează că merită în prima ligă, au talent. Să continue aşa, să capete experienţă, să aibă aceeaşi ambiţie, să muncească mult. Contează foarte mult dacă fiecare dintre ei va progresa. Sper ca ei să fie ambiţioşi.

Reclamă

Cojocaru are nevoie de minute, de meciuri mari. Are talent mult. Să vedem mâine poimâne ce are (n.r. accidentarea). Mergem pe linia noastră.

aA găsit bagheta magică Gică Hagi?) Intrarea în play-off mi-a dat curaj să bag jucătorii care au jucat mai puţin. Mai sunt jucători pe bancă, o să vedeţi şi alţii. O să aducem mulţi, avem identitatea noastră. De acum încolo o să vedeţi.

Budescu… nu ştiu dacă am renunţat complet. Clubul ştie mai bine. Costică ne-a ajutat mult din vară până în iarnă. Apoi lucrurile nu au mers cum au vrut. Am zis că dau drumul la tineri. Budi nu e de ţinut pe bancă. Ne-am despărţit cum trebuia, el vrea să mai joace. I-am zis că e casa lui aici, ştie că e un hotel frumos la Mamaia. Tot timpul o să rămânem prieteni.

Reclamă 4 / 0/3

În play-off ai oxigen, nu ai nicio presiune. E important şi echipa arată acest lucru„, a declarat Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1, la digisport.ro.

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, după victoria de senzaţie de la Ovidiu cu CFR Cluj. Farul – CFR Cluj s-a terminat 5-1. Ardelenii au căzut pe locul 4 în Liga 1.

Farul a urcat peste CFR Cluj şi Universitatea Craiova cu această victorie. Constănţenii au 32 de puncte, cu unul peste CFR şi Universitatea Craiova.

Iată cum arată acum clasamentul în Liga 1, după ce constănţenii i-au umilit pe ardeleni:

1. FCSB – 44 de puncte
2. Farul – 32 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. CFR Cluj – 31 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 27 de puncte

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și