Închide meniul

Primul mesaj al lui Cristi Manea, după ce a fost făcut „nesimțit” de Neluțu Varga! Ce a spus după despărțirea de CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 21:58

Reclamă
Primul mesaj al lui Cristi Manea, după ce a fost făcut „nesimțit de Neluțu Varga! Ce a spus după despărțirea de CFR Cluj

Primul mesaj al lui Cristi Manea, după ce a fost făcut "nesimțit" de Neluțu Varga!

Profimedia

Primul mesaj al lui Cristi Manea, după ce a fost făcut „nesimțit” de Neluțu Varga! Fundașul român și-a încheiat contractul cu CFR Cluj și a transmis primul mesaj după plecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a părăsit echipa, Neluțu Varga l-a făcut „nesimțit” pe jucător. Patronul de la CFR Cluj este de părere că Manea nu a fost recunoscător, atunci când nu a acceptat oferta de prelungire a contractului.

Primul mesaj al lui Cristi Manea, după ce a fost făcut „nesimțit” de Neluțu Varga!

Chiar dacă a fost făcut praf de Neluțu Varga, Cristi Manea a ținut să le mulțumească celor de la CFR Cluj și le-a transmis un mesaj de încurajare foștilor coechipieri.

”Salutare, prieteni CFR-iști. Vreau să vă transmit cele mai sincere mulțumiri pentru tot ceea ce am trăit alături de voi în cei 7 ani minunați.

A fost o onoare și un privilegiu pentru mine să îmbrac tricoul acestei echipe, să lupt alături de voi pe teren și să reușim să câștigăm 5 campionate și două Supercupe. Clujul a devenit casa mea adevărată pentru că aici am jucat 230 de meciuri și tot aici au venit fetițele mele pe lume.

Reclamă
Reclamă 4

Au fost ani plini de emoții care cu siguranță sunt niște amintiri care vor rămâne mereu. Vreau să vă urez mult succes în competițiile viitoare și sunt sigur că veți continua să faceți performanță”, a spus Cristi Manea, într-un videoclip postat pe Instagram.

Neluțu Varga, atac total la adresa lui Cristi Manea!

Neluțu Varga a lansat un atac total la adresa lui Cristi Manea! „Omul cu bani” de la CFR Cluj nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre situația fundașului.

Cristi Manea s-a despărțit de CFR Cluj în această vară, după ce a refuzat oferta de prelungire a contractului pe care a primit-o din partea lui Varga.

Reclamă

Acum, patronul de la CFR Cluj l-a atacat pe jucător și a transmis că acesta nu este recunoscător pentru lucrurile pe care conducerea le-a făcut pentru el.

Totodată, Neluțu Varga a transmis că Manea nu ar fi primit nicio ofertă și că nicio echipă din România nu îi poate oferi salariul pe care îl avea în Gruia.

”Nu mă mai interesează Cristi Manea! A fost nesimţit. Eu nu mai am nevoie de el, nu îmi mai trebuie la CFR Cluj. Îl avem deja pe Armend Thaqi! La câte am făcut eu pentru Manea, casă, masă… şi el a umblat cu fofârlica!

De fapt, eu cred că el n-are nicio ofertă, n-a prins nici lotul pentru EURO 2024. În România, lui Cristi Manea nu poate să-i dea nimeni banii pe care i-a avut la CFR Cluj”, a spus Neluțu Varga, potrivit prosport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și