Închide meniul

Primul nume important care e OUT de la Rapid. Dan Șucu nu mai are răbdare după egalul cu Farul

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 18:28

Primul nume important care e OUT de la Rapid. Dan Șucu nu mai are răbdare după egalul cu Farul

O nouă plecare de la Rapid. Este vorba de Borja Valle, jucător ce şi-a reziliat contractul

Borja Valle și jucătorii de la Rapid, după un gol / Profimedia

Primul nume important care e OUT de la Rapid! Dan Șucu a decis să renunțe la unul dintre jucătorii echipei pregătite de Cristiano Bergodi, după ultima partidă din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În etapa cu numărul 21, Rapid a remizat cu Farul, în deplasare, scor 0-0. Partida de la Ovidiu a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Primul nume important care e OUT de la Rapid. Borja Valle, OUT din echipa lui Bergodi

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, conducerea clubului din Giulești a decis să rupă contractul lui Borja Valle. Cele două părți s-au înțeles amiabil, după ce atât clubul, cât și jucătorul, au ajuns la concluzia că o plecare ar fi cea mai bună variantă.

Motivul despărțirii este legat de forma slabă a spaniolului, din ultima perioadă. În acest sezon, spaniolul a adunat 19 partide în tricoul echipei din Giulești, în care a reușit să marcheze un singur gol. Astfel, oficialii grupării au decis faptul că acesta nu mai este o variantă bună pentru lotul pregătit de Cristiano Bergodi.

Valle a ajuns la Rapid în vara acestui an. La momentul respectiv, acesta a semnat un contract valabil pe două sezoane, dar, după această reziliere, este liber să își caute o nouă echipă în pauza competițională din această iarnă.

Reclamă

Cristiano Bergodi a prins curaj şi le-a avertizat pe rivale după Farul – Rapid 0-0

Bergodi aşteaptă „întăriri” de la Dan Şucu şi a anunţat că pot veni 2 sau 3 jucători în această iarnă. Este nerbdător să îi aibă la dispoziţie şi pe Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila, care se recuperează după accidentări de lungă durată.

Italianul de pe banca Rapidului s-a bucurat şi de oficializarea transferului lui Florent Hasani, pe care anunţă că îl va folosi pe postul de extremă.

„Când revine accidentaţii va fi o echipă bună-bună. Când aud că e un atacant (n.r. Florent Hasani) şi că îl înlocuieşte pe Rrahmani… incredibil, nu se informează. E ‘aripă’. Aveam nevoie de dublaj în bandă.

Reclamă 4 / 0/3

Craiova a ratat penalty, noi am făcut o remiză. E un meci pozitiv. Dar eu nu mă sperii de această distanţă de FCSB, sincer. Cu tot respectul. Chiar dacă FCSB a fost echipa cea mai constantă din tur. Dar vor fi achiziţii, vor fi întăriri. Sunt 27 de puncte când se reîncepe şi 10 meciuri de play-off. După vin echipele ca Farul, Sepsi.

Sunt încrezător pentru că, în primul rând, am şansa de a face eu un cantonament. Eu am venit cu 3 zile înainte de meciul cu Sepsi. Dar daţi-ne timp să facem un cantonament şi după veţi vedea echipa din retur”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și