Închide meniul

Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj în noua „eră Dan Petrescu”

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2024, 8:20

Reclamă
Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj în noua „eră Dan Petrescu

Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj în noua eră "Dan Petrescu"

Dan Petrescu, în timp ce o antrena pe CFR Cluj - Profimedia Images

Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj în noua „eră Dan Petrescu” e aducerea unui jucător liber de contract din Liga 1, de la Craiova lui Adrian Mititelu, echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Aurelian Chiţu este primul pe lista lui Neluţu Varga pentru noul mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Sursa citată susţine că există deja un acord verbal între cele două părţi.

Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj

Jucătorul de 33 de ani cotat la 600.000 de euro a avut parte de un sezon excelent la Craiova, cu 10 goluri marcate şi 7 pase decisive trecute în cont în cele 34 de partide adunate în toate competiţiile.

Dan Petrescu l-a cerut pe Chiţu, după discuţiile avute cu patronul Neluţu Varga, iar o mutare poate fi făcută, în contextul în care Adrian Mititelu pare convins să meargă pe tinereţea lui Vladislav Blănuţă, chiar dacă moldoveanul a marcat doar 4 goluri în această stagiune.

CFR Cluj a confirmat că Dan Petrescu va fi noul antrenor al echipei

CFR Cluj a confirmat că Dan Petrescu va fi noul antrenor al echipei! Acţionarul minoritar al clubului, Ştefan Gadola, a anunţat obiectivele pe care le va avea Dan Petrescu.

Reclamă

Pentru acest sezon, ardelenii îşi propun locul 2. Iar sezonul viitor, CFR vrea titlul! Dan Petrescu are 4 titluri de campion al României cu CFR Cluj. El a mai câştigat un campionat şi cu Unirea Urziceni.

„Dan a fost întotdeauna un băiat deosebit și a luat campionatul de câte ori a fost la noi. Chiar dacă era criticat stilul lui de joc, noi am luat campionatul. Eu sper să obținem măcar locul 2.

(n.r – Și la anul titlul?) Așa mi se pare normal! Noi am fost întotdeauna bolnavi cu chestia asta. Totdeauna am vrut titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îmi pare rău că nu a venit mai devreme Dan Petrescu. Asta a fost, așa e fotbalul. Lucrurile astea nu sunt predictibile. După ce am luat 4-0, vă așteptați să batem cu 4-1 pe Rapid? Deci de ce să ne punem probleme din acestea?

Vreau să facem jocuri frumoase, bune și să arătăm că suntem o echipă. Dacă am învins cu 4-1 Rapid înseamnă că se poate. Nu sunt naiv să mă gândesc la titlu pentru că sunt multe puncte și e greu de ajuns. E greu, mai ales după ce am văzut ieri meciul. FCSB a terminat repede și frumos. Noi, locul 2. Acolo avem șanse și ar trebui să jucăm astfel încât să fim pe locul 2”, a declarat acţionarul minoritar al lui CFR Cluj, Ştefan Gadola, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu ar urma să aibă un salariu de 30.000 de euro pe lună la CFR Cluj. Ar deveni, astfel, cel mai bine plătit antrenor din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și