Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei”, ironizat incredibil chiar de propriul tată! Scandal fără întrerupere în familia milionarului român

Publicat: 6 aprilie 2024, 10:24

Reclamă
„Prinţişorul Craiovei”, ironizat incredibil chiar de propriul tată! Scandal fără întrerupere în familia milionarului român

"Prinţişorul Craiovei", ironizat incredibil chiar de propriul tată

Adrian Mititelu Jr, schimb dur de replici cu Adrian Mititelu / Instagram

„Prinţişorul Craiovei” a fost ironizat într-un mod incredibil chiar de propriul său tată. Continuă schimbul dur de replici în familia milionarului Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FCU Craiova nu îl menajează pe Mititelu Jr, cel care l-a acuzat că este de vină pentru criza de rezultate de la echipă. Scandalul de proporţii a izbucnit după ce fiul său i-a cerut să plece de la conducerea grupării din Bănie.

„Prinţişorul Craiovei”, ironizat incredibil chiar de propriul tată

Eu nu vreau să conduc clubul, dar nici nu pot sta martor la sinuciderea lui. Aici nu este o concurență între noi doi, asta trebuia să înțeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Reacţia tatălui său a venit pe reţelele sociale. A avut un mesaj tacit pentru Mititelu Jr, fără a folosi cuvinte. A postat pe contul său de Facebook piesa „Au făcut copiii noştri dinţi” a lui Tudor Gheorge.

Reclamă

Lasă-l, că trece, e influențat în sens negativ, nu ai voie să faci reproșuri părinților, în special în public! Rezolvați totul în familie, e păcat!„, „Păcat! Cât suport i-ai acordat! Câtă încredere! Păcat! Te respect ca suporter! Te respect ca tată! Fii tare!„, „Dragoste de tată nu se stinge niciodată„, „Timpul le rezolvă pe toate!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova

În plin scandal cu tatăl său, Mititelu Jr a anunțat că nu dorește să se mai implice la echipa din Bănie. Acum, acesta a confirmat că, în mod oficial, a renunțat la statutul de acționar al clubului.

”Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalitățiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată și va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia „Prințișorului” vine în contextul în care tatăl său l-a acuzat că ar fi capabil de o „manevră” cu Mihai Rotaru, omul care conduce marea rivală din oraș, Universitatea Craiova.

Scandalul dintre Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr a izbucnit la capătul partidei dintre FCU Craiova și FC Voluntari, din Cupa României. După eliminarea oltenilor, Bănia s-a încis la propriu, iar cei doi s-au acuzat, reciproc, prin intermediul unor declarații.

Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a fost declarația lui Adrian Mititelu, care l-a făcut pe fiul său să își cedeze acțiunile de la echipă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și