Închide meniul

Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova! „Prințișorul Craiovei” nu se lasă și continuă scandalul cu tatăl său

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 16:57

Reclamă
Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova! Prințișorul Craiovei” nu se lasă și continuă scandalul cu tatăl său

Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova

Colaj cu Adrian Mititelu Jr și Adrian Mititelu / Hepta

Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova! Chiar fiul patronului a făcut dezvăluirea, la scurt timp după ce a luat această decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plin scandal cu tatăl său, Mititelu Jr a anunțat că nu dorește să se mai implice la echipa din Bănie. Acum, acesta a confirmat că, în mod oficial, a renunțat la statutul de acționar al clubului.

Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova

”Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalitățiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată și va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Decizia „Prințișorului” vine în contextul în care tatăl său l-a acuzat că ar fi capabil de o „manevră” cu Mihai Rotaru, omul care conduce marea rivală din oraș, Universitatea Craiova.

Scandalul dintre Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr a izbucnit la capătul partidei dintre FCU Craiova și FC Voluntari, din Cupa României. După eliminarea oltenilor, Bănia s-a încis la propriu, iar cei doi s-au acuzat, reciproc, prin intermediul unor declarații.

Reclamă

„Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a fost declarația lui Adrian Mititelu, care l-a făcut pe fiul său să își cedeze acțiunile de la echipă.

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a primit o nouă lovitură, în plin scandal cu fiul său. ANAF i-a pus sechestru pe șase mașini de lux, din cauza datoriilor uriașe pe care le are echipa la fisc.

Adrian Mititelu are mari probleme la echipă. Acesta se află în plin conflict și cu fiul său, după ce acesta i-a cerut plecarea de la echipă, după eliminarea din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Conform sursei citate anterior, ANAF a stabilit sechestru asupra celor șase autoturisme ale lui Adrian Mititelu până în 2028, după ce patronul din Bănie a fost avertizat încă de la finalul anului trecut.

Toate cele șase mașini pe care a fost pus sechestru sunt ale clubului și valorează sute de mii de euro. Două dintre acestea sunt limuzine din gama BMW și alte două aparțin mărcii Mercedes, toate acestea patru fiind evaluate la suma de aproape 250.000 de euro.

Lista mașinilor sechestrate de ANAF:

  • BMW X7 M50D G7X (an de fabricație 2018 / număr de înmatriculare DJ 01 FCU). Preț catalog: 98.354 euro
  • BMW X5 XDrive (2014 / DJ 02 FCU). Preț catalog: 82.000 euro
  • Mercedes Vito Tourer (2018 / DJ 67 FCU). Preț catalog: 47.000 euro
  • Pickup Fiat Doblo Model 263 (2017 / DJ 70 FCU). Preț catalog: 21.000 euro
  • Dacia Duster Model SR (DJ 90 FCU / 2019). Preț catalog: 18.800 euro – 21.500 euro
  • Autoutilitară Mercedes Benz (2018 / DJ 68 TCU). Preț catalog: 21.000 euro – 36.000 euro

Sursa citată anterior mai notează și faptul că în anul trecut, FCU Craiova a înregistrat pierderi uriașe, de peste patru milioane de euro, sumă dublă față de anul 2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și