Închide meniul

„Prinţul” Adrian Cristea nu a mai suportat şi a răbufnit: „E o prostie aşa ceva, de domeniul fantatiscului!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2023, 20:54

„Prinţul Adrian Cristea nu a mai suportat şi a răbufnit: „E o prostie aşa ceva, de domeniul fantatiscului!

Adrian Cristea a răbufnit

Adrian Cristea / Instagram

„Prinţul” Adrian Cristea nu a mai suportat şi a răbufnit când a văzut că CFR Cluj, deşi a terminat pe locul 3, poate rata cupele. CFR Cluj se luptă cu FC U Craiova pentru ultimul loc în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea a spus că nu i se pare normal ca o echipă care termină pe locul 3 să piardă locul de cupele europene în defavoarea uneia din playout.

„Prinţul” Adrian Cristea nu a mai suportat şi a răbufnit

”E o anomalie, e o prostie aşa ceva! Te chinui un an să termini pe locul 3, iar apoi joci cu o echipă din play-out! E de domeniul fantasticului, nu e meritoriu. Să zicem că în seara asta câştigă FC U Craiova, e normal să joace în Europa? Iese din primul tur, apoi ne plângem că nu facem puncte pentru România.

Doar într-un singur meci joci locul de Europa? CFR a terminat pe poziţia a 3-a, ce vrei mai mult de atât?”, a spus Adrian Cristea la primasport.ro.

Adrian Cristea i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB, după umilinţa cu Rapid: „Mulţi au fost în probe!”

Adrian Cristea i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB, după umilinţa cu Rapid. „Prinţul” a avut o reacţie acidă după ce echipa lui Gigi Becali a suferit cea mai drastică înfrângere, pe teren propriu, în faţa rivalei din Giuleşti. Roş-albaştrii au cedat cu 1-5 în derby-ul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă

Fostul mijlocaş de la Steaua şi Dinamo s-a amuzat de prestaţia echipei antrenate de Elias Charalambous. Meciul nu mai avea nicio miză pentru FCSB, care ratase câştigarea titlului pe terenul Farului. Nici Rapid nu mai putea urca în clasament şi a rămas pe locul 5 după succesul istoric.

Cristea e convins că, după ce au picat „testul”, mulţi dintre titularii din FCSB – Rapid vor pleca de la echipă.

Florinel Coman a vrut pentru el. La FCSB, văzând şi meciul, aveam un sentiment de degringoladă. Şi cu plecări, sosiri. Chiar glumeam înainte de meci, cred că mulţi au fost în probe. Îşi jucau ultima şansă„, a declarat Adrian Cristea pentru primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0. În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

Recomandări
  • „Prinţul” Adrian Cristea nu a mai suportat şi a răbufnit 
  • Motivul pentru care Cristea s-a enervat

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și