Închide meniul

Probleme pentru Elias Charalambous, înaintea derby-ului cu Dinamo! Trei absenţe din lotul celor de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 13:40

Probleme pentru Elias Charalambous, înaintea derby-ului cu Dinamo! Trei absenţe din lotul celor de la FCSB

Elias Charalambous, avertisment pentru jucători după FCSB - UTA 4-0

Elias Charalambous, în cadrul unei conferinţe de presă - Antena Sport

Probleme pentru Elias Charalambous, înaintea derby-ului cu Dinamo. Antrenorul celor de la FCSB a anunţat că nu se va putea baza la derby-ul cu Dinamo pe Vlad Chiricheş, Octavian Popescu şi Vali Creţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous e de părere că, deşi Dinamo nu trece printr-o perioadă bună, partida de pe Arena Naţională va fi un adevărat derby.

Probleme pentru Elias Charalambous, înaintea derby-ului cu Dinamo

E un derby. Toți știm că nu contează poziția din clasament a lui Dinamo. Va fi un derby. Eu cred că poziția lor din clasament nu e corectă, având în vedere cum au jucat în acest sezon. Noi venim după meciuri câștigate și trebuie să continuăm pe acest drum. Obiectivul e să câștigăm mâine.

Dinamo a câștigat mai puține puncte decât ar fi putut. Noi suntem pregătiți, știm că va fi un meci greu. Un astfel de meci e mereu un derby.

E bine că jucăm pe Arena Națională. E stadionul nostru, jucătorii sub obișnuiți cu el. Contează ce facem noi pe teren. Jucătorii sunt motivați, sunt cunoștienți de importanța meciului.

Reclamă

(n.r – Octavian Popescu și Chiricheș sunt absenți?) Și Vali Crețu, care e suspendat. Ceilalți vor fi în lot mâine„, a spus Elias Charalambous înainte de Dinamo – FCSB.

Ioan Andone ştie ce trebuie să facă Dinamo cu FCSB

Ioan Andone ştie ce trebuie să facă Dinamo cu FCSB. Fostul mare jucător şi antrenor al „câinilor” a dezvăluit cum pot jucătorii lui Ovidiu Burcă să obţină un rezultat bun în meciul de pe Arena Naţională.

Dinamo şi FCSB sunt în situaţii total diferite. Dacă echipa lui Elias Charalambous se află pe primul loc în Liga 1, „câinii” sunt penultimii în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Andone consideră că un astfel de derby nu poate fi dezechilibrat, chiar dacă locurile din clasament spun altceva. Andone consideră că Dinamo trebuie să aibă grjiă în defensivă şi a dat ca exemplu meciul cu CFR Cluj, atunci când dinamoviştii au obţinut un punct pe Arena Naţională. De asemenea, Andone mizează şi pe un gol al „câinilor”.

„Un derby nu e dezechilibrat niciodată, în opinia mea. Uitați-vă ce s-a întâmplat și la FCSB – Rapid, deși Rapidul e altceva. Dar cei de acolo s-au mobilizat și au reușit să câștige fără probleme.

Dar Dinamo trece printr-o perioadă foarte proastă din punct de vedere al rezultatelor. Va fi interesant, iar eu sper ca Dinamo să nu piardă. Uitați, ei s-au mobilizat foarte bine cu CFR Cluj (n.r. – remiza din octombrie, 1-1), iar CFR-ul era într-o perioadă foarte bună atunci.

Dinamo ar trebui să nu mai aibă probleme în ultimii 30 de metri, fiindcă ei construiesc destul de bine.

Ținând cont că FCSB are niște jucători extraordinari în atac, ei ar trebui să aibă atenție acolo, în zona fundașilor centrali. Eu zic că ei vor da un gol (n.r. – Dinamo). Doar să nu primească multe…

Începutul de campionat a fost în regulă, dar Dinamo trebuie să-și rezolve acum ce a greșit în ultimul timp pe faza de atac. Dacă-și rezolvă problema asta și se organizează foarte bine defensiv, să nu le de spații celor de la FCSB, eu zic că pot să obțină un rezultat în favoarea lor”, a declarat I

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și