Închide meniul

Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo! Ionuţ Negoiţă a dezvăluit totul: „Dau scris!” Singura condiţie pusă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 23:11

Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo! Ionuţ Negoiţă a dezvăluit totul: „Dau scris! Singura condiţie pusă

Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo a fost dezvăluit de Ionuţ Negoiţă

Ionuţ Negoiţă/ Hepta

Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo a fost dezvăluit de Ionuţ Negoiţă. Fostul acţionar al „câinilor” s-a declarat convins de faptul că în momentul în care se va construi un stadion nou în Ştefan cel Mare, cel puţin zece investitori se vor implica la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă a mai declarat că s-ar fi început construcţia noului stadion al lui Dinamo, nu ar mai fi plecat de la echipă. Acesta a condus clubul în perioada timp de şapte ani, din 2013 şi până în 2020, atunci când a vândut pachetul majoritar de acţiuni spaniolului Pablo Cortacero.

Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo a fost dezvăluit de Ionuţ Negoiţă

Ionuţ Negoiţă a dezvăluit că salvarea lui Dinamo poate veni dintr-un nou stadion. Acesta a transmis că minim zece investitori ar fi gata să investească la formaţia din Ştefan cel Mare în momentul în care se va construi o nouă arenă.

Fostul acţionar al „câinilor” s-a declarat convins de acest aspect, mărturisind că proiectul ar putea fi unul care să aducă rezultate pentru Dinamo.

„Dacă s-ar fi început măcar construcția stadionului, probabil nu mai plecam, dar vedem că au trecut trei ani și tot nu s-a întâmplat nimic.

Reclamă

În varianta ca eu să-mi asum toată povestea, nu! Am mai spus-o, în situația în care se face stadion, și eu sper, aș vedea… Între timp, ne-am mai înțelepțit și noi, oamenii de afaceri, ne-am mai capitalizat, știm să facem business mai elevat.

Cred că ar funcționa și într-o variantă de asociere și cred că s-ar găsi la Dinamo minimum 10 oameni de afaceri dinamoviști care să pună bani și să facă o organizare cât mai bună și profesionistă pentru a crea și a genera performanță. Când? Când e stadionul gata! Nu mai devreme.

Dau scris, când va fi stadionul gata, putem fi minimum 10 care ar fi dispuși să contribuie și să facă o treabă cu efortul distribuit pe mai multe persoane, plus experiența și conexiunile fiecăruia dintre noi. Ar putea ieși o treabă foarte bună, un proiect cu adevărat performant”, a declarat Ionuţ Negoiţă, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, tot mai aproape de ieşirea din insolvenţă, după ultima datorie plătită

Dinamo este tot mai aproape de ieşirea din insolvenţă, după ultima datorie plătită. Şefii „câinilor” însă mai trebuie să plătească o sumă considerabilă de bani pentru ca echipa să facă acest pas.

Conform fanatik.ro, Dinamo mai are o datorie de 826.000 de euro. Dacă aceasta va fi plătită, trupa din Ştefan cel Mare va ieşi din insolvenţă. Oficialii „câinilor” au plătit, până în acest moment, suma de peste 1,5 milioane de lei la ANAF. Drept garanţie până la plata tuturor datoriilor, ANAF va avea ca garanţie baza de la Săftica a „câinilor”.

Conform planului de reorganizare al clubului, Dinamo ar urma să iasă din insolvenţă în 2025, după ce îşi va plăti toate ratele eşalonate la ANAF. Însă, oficialii „câinilor” forţează ieşirea din insolvenţă în acest an.

Până când va ieşi din insolvenţă, Dinamo trebuie să rezolve toate litigiile cu foştii jucători. Concret, „câinii” au litigii cu Diego Fabbrini, Ismael Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo. Toţi aceşti jucători îşi cer salariile restante, iar suma se ridică la peste 1,1 milioane de euro. Aceste datorii faţă de foştii jucători au fost şterse de la Dinamo, după aprobarea noului plan de reorganizare al clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și