Închide meniul

Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu”

Alex Masgras Publicat: 17 mai 2024, 10:43

Reclamă
Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu

Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: "Poate să fie compatibil cu Dan Şucu"

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Marian Iancu a venit cu o propunere-surpriză de preşedinte la Rapid. Fostul patron de la Poli Timişoara îl vede pe Cristi Balaj potrivit pentru funcţia de preşedinte al celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Giuleşti se pregăteşte de schimbări importante, iar una dintre acestea este cea a preşedintelui Daniel Niculae.

Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu”

Dani Coman este un alt nume vehiculat în ultima perioadă, dar Marian Iancu este de părere că fostul preşedinte al celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, este omul potrivit pentru funcţia din Giuleşti.

Fostul arbitru s-a despărţit de formaţia din Gruia după eliminarea din sferturile Cupei României, atunci când Corvinul Hunedoara, echipa care a câştigat ulterior competiţia, a învins-o pe CFR Cluj cu 4-0:

„Raportat la obiectivele clubului, care vor fi aceleaşi la anul, participarea în play-off cu ţintă spre cupele europene, poate şi un trofeu, trebuie un conducător de club care a mai făcut aşa ceva în viaţa lui.

Reclamă
Reclamă 4

Nu sunt adeptul unor calificări la locul de muncă. E nevoie de conducători care au construit echipe, care au câştigat campionate, care au condus echipe şi ştiu despre ce e vorba, iar azi sunt posibilităţi. Un Dani Coman, care nu a stabilit unde merge mai departe, după plecarea de la Hermannstadt, mai este Balaj, care poate să fie un conducător de club compatibil cu Şucu.

Şucu asumându-şi conducerea de data asta completă a clubului, şi-a luat atribuţiile astea în primire, chiar dacă nu cunoaşte foarte mult fotbal sau nu înţelege despre ce este vorba în detaliu, că vine dintr-un alt domeniu.

Iată că se fac doi ani de când participă în competiţie, de când a început să investească serios, şi sper să continue şi în vară, iar eu cred că Balaj ar fi un conducător bun. Balaj, în calitate de conducător la CFR Cluj, eu spun că a arătat o conduită profesională compatibilă cu performanţa”, a declarat Marian Iancu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Liviu Bocciu va fi eliberat din închisoare!

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Liviu Bocciu a fost eliberat din închisoare pe data de 16 mai. Liderul de galerie de la Rapid va fi însă plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Gigi Corsicanu, un alt apropiat al galeriei rapidiste, a confirmat vestea:

„Acum iese. Îl așteptăm. Mă bucur. Eu am zis că va fi eliberat. Așteptăm să vedem ce măsuri s-au luat și dacă poate fi pe stadion la meciul cu FCSB”, a spus Corsicanu, la fanatik.ro.

Bocciu a fost reținut de autorități în dosarul „Pyro” și a fost acuzat de crearea unui grup infracțional prin care materialele pirotehnice erau introduse în stadion, la meciurile celor de la Rapid.

În același dosar este acuzat și Daniel Niculae, președintele echipei din Giulești. Chiar dacă nu a fost arestat preventiv, oficialul din giulești este judecat, în continuare, în stare de libertate.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente a Marelui Premiu al Austriei este ACUM în AntenaPLAY! Calificările pentru sprint sunt la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și