Închide meniul
Foto

Protest „academic” al galeriei FCSB! Fanii nu și-au susținut favoriții timp de 15 minute

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 21:28

Reclamă
Protest „academic” al galeriei FCSB! Fanii nu și-au susținut favoriții timp de 15 minute

Protest „academic” al galeriei FCSB!

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimediaimages

Protest „academic” al galeriei FCSB! Suporterii echipei patronate de Gigi Becali au fost enervați de atitudinea jucătorilor, după înfrângerea cu Rapid și au ales să nu își susțină favoriții în debutul partidei cu oltenii lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și FCU Craivoa contează pentru etapa cu numărul 16 a Ligii 1. Meciul de pe Arena Națională poate fi urmărit, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Protest „academic” al galeriei FCSB! Gestul fanilor echipei „roș-albastre”

În debutul partidei cu FCU Craiova, suporterii celor de la FCSB au decis să nu își susțină favoriții, având în vedere faptul că sunt nemulțumiți de actuala situație a clubului „roș-albastru”. Peluza Nord a echipei patronate de Gigi Becali nu a coborât către scaunele de pe stadion și a rămas pe poziții, între inelele Arenei Naționale (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Principala nemulțumire a fanilor a fost anunțată înainte de acest meci de către liderul galeriei, Gheorghe Mustață. Concret, suporterii doresc ca formația să fie pregătită de un antrenor cu puteri depline, pentru a opri intervențiile lui Gigi Becali.

Înainte de decizia peluzei, un alt grup de fani, ce-i drept mult mai restrâns, au protestat la adresa lui Gigi Becali. La momentul respectiv, înaintea derby-ului cu Rapid, suporterii i-au transmis latifundiarului din Pipera mesajul „Fii patron nu antrenor!”

Reclamă

La meciul cu FCU Craiova, fanii vicecampioanei și-au luat locurile obișnuite în peluză după 15 minute. De la scorul de 2-0, aceștia au reînceput să își susțină echipa.

Ce spunea Gheorghe Mustață despre protest, înaintea meciului

„Am avut o ședință, am discutat cu ceilalți lideri despre ce avem de gând să facem pentru că sunt multe dezinformări din anumite direcții și vrem să le clarificăm și noi. Deocamdată, am rămas la nivel de protest și o să protestăm la meciul cu FCU Craiova, însă nu o să plecăm de lângă echipă. O să transmitem un mesaj către jucători și patron la meciul cu Craiova și sper să înțeleagă. Suntem frustrați pentru ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid.

Cineva trebuie să înțeleagă că echipa asta are nevoie de un antrenor și de patronul care să finanțeze, noi știm lucrul ăsta. Noi am mai avut o inițiativă, și eu în urmă cu un an jumătate-doi m-am implicat într-un scandal cu Gigi Becali. Am intrat într-un război mai adânc cu el. E corect, ne trebuie antrenor și spun asta de foarte mult timp. Am transmis conducerii să nu se mai bage peste echipă, să lase echipa să se pregătească”

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustață: „Nu putem să îi schimbăm mentalitatea lui Gigi Becali”

„Să o facă, dar să nu iasă la TV. Să se ducă peste ei și să le facă ce vrea el. Trebuie să fim conștienți că nu putem să îi schimbăm mentalitatea lui Gigi Becali. Eu nu mai am ce să caut în peluză dacă suporterii cred că îl pot schimba pe Gigi…

Singurii care îl pot schimba pe Gigi sunt jucătorii. Atitudinea jucătorilor în teren o să îl facă pe Gigi să nu mai umble la echipă, să nu mai știe pe cine să bage pe teren. Dacă tu ești fotbalist și înjuri pe teren, înjuri arbitrul… Dacă ești jucător fără atitudine… Eu sunt tot timpul pe la ei, știu că unii dintre ei sunt bulversați pentru că se așteaptă ca la pauză să fie schimbați.

Gigi nu te schimbă, tu te schimbi singur dacă nu ai atitudine. Niciun om din lumea asta nu o să te schimbe dacă tu ai atitudine”, a spus Gheorghe Mustață la prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și