Închide meniul

Protest anti-Becali înainte de FCSB – Rapid! Fanii își strigă nemulțumirea: „A ajuns cuțitul la os! E ridicol, nu se mai poate”

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 19:44

Reclamă
Protest anti-Becali înainte de FCSB – Rapid! Fanii își strigă nemulțumirea: A ajuns cuțitul la os! E ridicol, nu se mai poate”

Protest anti-Becali înainte de FCSB - Rapid

Grupul care protestează împotriva deciziilor lui Gigi Becali / Captură AntenaSport

Protest anti-Becali înainte de FCSB – Rapid! Fanii vicecampioanei au decis să își spună nemulțumirile legate de Gigi Becali, patronul formației „roș-albastre”, înaintea marelui derby cu giuleștenii lui Cristiano Bergodi, care contează pentru etapa a 15-a a sezonului de Liga 1!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un grup de susținători ai celor de la FCSB au pornit un protest împotriva patronului echipei pregătite de Elias Charalambous. Mesajul pe care aceștia doresc să îl transmită este: „Fii patron, nu antrenor!”, iar principala nemulțumire este legată de implicarea lui Gigi Becali în viața echipei.

Protest anti-Becali înainte de FCSB – Rapid! Declarațiile liderului protestatarilor

Înainte de partida cu Rapid, liderul protestatarilor anti-Becali a oferit punctul de vedere al grupului de fani nemulțumiți de acțiunile patronului de la FCSB. Aceștia îi cer lui Gigi Becali să nu se mai implice în viața echipei și să numească un staff profesionist pentru a aduce performanțele dorite.

Totuși, grupul de suporteri nemulțumiți nu îi cer lui Gigi Becali să vândă echipa. Chiar liderul protestatarilor a menționat faptul că îl respectă pe latifundiarul din Pipera, dar nu mai dorește ca acesta să fie „adevăratul antrenor” al formației „roș-albastre”.

„A ajuns cuțitul la os, intrăm în al 9-lea an fără performanțe. Am câștigat o cupă pe fondul pandemiei. Nemulțumirile noastre cresc. Din păcate peluza nu vrea să ia atitudine, este problema lor

Reclamă

Este un început. Poate sunt naiv, dacă suntem 20 nu ne ascultă, dacă suntem 200 poate face glume, dacă suntem 2000 poate se iau alții după noi, dar dacă suntem 20.000 domnul Becali ar putea să ne asculte.

Îi cer să oprească ingerențele la echipă, nu cer să plece, doar să se oprească și să aducă un staff profesionist. Avem un lot fabulos, dar mai avem puțin și portarul joacă în atac și Compagno în poartă. E ridicol. Nu se mai poate. Îl respect pe domnul Becali și de asta îi cer să fie patron, nu antrenor.

Nu suntem în Evul Mediu, suntem în anul 2023, își bate joc de un bun național, FCSB e cel mai mare bazin de suporteri din țară. Clubul trebuie tratat cu respect, el nu ne mai respectă”, a spus liderul protestatarilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Ţeapa” pe care Gigi Becali i-a dat-o lui Bergodi

La începutul săptămânii, Gigi Becali a mai anunţat un titular cert. Este vorba de Octavian Popescu, despre care patronul de la FCSB a spus că ar fi titular indiferent de formă. Se pare că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au luat decizia să meargă pe mâna Alexandru Băluţă, Andrea Compagno şi Florinel Coman în atac.

Echipa de start a vicecampioanei, pentru duelul cu Rapid, din etapa 15 a Ligii 1:

FCSB: Târnovanu – Al. Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, A. Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Oct. Popescu,Miculescu, Lixandru, Cr. Ganea, D. Rotariu, Djokovic

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și