Închide meniul

Protest pe Arena Națională! Meciul FCSB – CS Mioveni va începe cu 10 minute întârziere. Care este motivul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 decembrie 2022, 18:50

Protest pe Arena Națională! Meciul FCSB – CS Mioveni va începe cu 10 minute întârziere. Care este motivul

Nicușor Dan a vorbit despre Arena Națională

Arena Națională este cel mai mare stadion din România / Hepta

Se anunță un protest pe Arena Națională. Meciul FCSB – CS Mioveni, din etapa a 19-a din Liga 1, va începe cu 10 minute întârziere. Jucătorii lui CS Mioveni s-au săturat de problemele financiare de la club și vor trage un semnal de alarmă înaintea partidei din această seară, care va începe în jurul orei 19:10 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni se confruntă cu restanțe salariale, iar jucătorii au hotărât să recurgă la un gest extrem prin care să atragă atenția asupra situației de la club.

Protest pe Arena Națională! Meciul FCSB – CS Mioveni va începe cu 10 minute întârziere

Potrivit digisport.ro, oaspeții vor ieși cu 10 minute întârziere de la vestiare, la meciul cu FCSB de pe Arena Națională.

De asemenea, sursa citată susține că jucătorii ultimei clasate din Liga 1 nu s-au antrenat aproape deloc săptămână trecută. Jucătorii lui CS Mioveni au făcut doar un antrenament ușor duminică, pentru a evita eventualele accidentări la meciul cu vicecampioana României.

CS Mioveni se află pe ultimul loc în Liga 1, după 18 etape. Argeșenii au înregistrat o victorie, 5 remize și 12 înfrângeri în actualul sezon, adunând numai 8 puncte.

Reclamă

Leo Strizu și-a făcut notițe despre CS Mioveni, înaintea duelului din etapa a 19-a din Liga 1

Leo Strizu și-a făcut notițe despre CS Mioveni, adversara FCSB-ului de luni din etapa a 19-a din Liga 1. Antrenorul roș-albaștrilor are o manieră inedită de a pregăti partidele.

Strizu a notat mai multe lucruri despre Mioveni și a venit cu foile la conferința de presă. Spune că se consultă cu Pintilii înaintea meciurilor, dar deciziile lui Gigi Becali sunt cele mai importante.

Mi-am făcut o schițare a Mioveniului și celelalte lucruri pozitive ale echipei ale ultimele două meciuri. Mă consult cu Pintilii. Ne așteaptă un meci greu, echipa are rezultate bune. Din ce am constatat la antrenament, echipa are o dispoziție foarte bună, chiar tratatează meciul serios. Ar fi păcat să facem ceva ce nu dorim la acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Ne interesează să tratăm ca și cum ar fi orice alt meci cu echipele bune. O să avem același joc de atac. Echipa a stat bine ofensiv, am avut trei goluri. Golurile au fost marcate de toate cele trei compartimente. M-am bucurat că am început cu victorie, mai ales pentru statisticile care îmi dau încredere pentru viitor. Din punctul meu de vedere, eu am fost prezent la antrenamentele echipei de când a început campionatul. M-a interesat modul de lucru al lui Edi, Dică, Toni. Nu am întâlnit echipă mai disciplinată în timpul antrenamentului.

Cu această echipă ți-e mai mare dragul să lucrezi. Știm cine este mentorul sau cine a impus această disciplină. Nu am vorbit cu Gigi Becali, decizia patronului este cea mai importantă. Ceea ce am văzut la antrenamente, ceea ce am văzut la antrenamente îmi dă mari speranțe. Acest lot va arăta foarte bine și va forma o echipă care va face ambele faze”, a spus Leo Strizu, la coferința de presă de duminică.

Recomandări
  • Protest pe Arena Națională
  • Meciul FCSB – CS Mioveni va începe cu 10 minute întârziere

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și