Închide meniul

PSG, iureş în startul reprizei a doua cu Barcelona! A marcat de două ori în doar 3 minute! Dembele, gol superb

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 23:24

PSG, iureş în startul reprizei a doua cu Barcelona! A marcat de două ori în doar 3 minute! Dembele, gol superb

PSG, iureş în startul reprizei a doua cu Barcelona

Profimedia

PSG, iureş în startul reprizei a doua cu Barcelona.  După ce catalanii au controlat prima repriză, în care au şi marcat prin Raphinha, echipa lui Luis Enrique a început formidabil repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Enrique a făcut o achimbare la pauză, dar care avea să schimbe faţa meciului. L-a scos pe Asensio şi l-a introdus pe Barcola.

Ousmane Dembele a reuşit să egaleze cu un şut imparabil sub bară, chiar în faţa fostei sale echipe.

PSG, iureş în startul reprizei a doua cu Barcelona

Ousmane Dembele a reuşit să egaleze, în minutul 48, cu un şut imparabil sub bară, chiar în faţa fostei sale echipe. Peste doar 3 minute, PSG a marcat al doilea gol prin Vitinha. Meciul cu Barcelona a fost care l-a trimis în istorie şi pe Marquinhos.

Astfel, brazilianul Marquinhos a început miercuri, ca titular pentru PSG, meciul din Liga Campionilor disputat împotriva Barcelonei, şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru parizieni în istoria acestora.

Reclamă

Evoluând în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor, cu FC Barcelona, fundaşul brazilian Marquinhos (29 de ani) a ajuns la 436 de meciuri jucate pentru PSG şi a stabilit un nou record pentru echipa franceză. El l-a depăşit pe Jean-Marc Pilorget, care a evoluat pentru PSG în perioada 1975 – 1989 şi a adunat 435 de partide în tricoul parizienilor.

Marquinhos a venit la PSG în anul 2013, de la AS Roma şi a câştigat cu echipa din capitala Franţei 28 de trofee (8 titluri, 6 cupe, 6 cupe ale ligii şi 8 Supercupe), evoluând şi într-o finală de Liga Campionilor, în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Atmosferă senzaţională înainte de PSG – Barcelona

Fanii parizieni au pregătit o atmosferă senzaţională înainte de PSG – Barcelona. Echipele lui Luis Enrique şi Xavi se întâlnesc în manşa tur a sferturilor de finală UEFA Champions League. Aşa cum era de aşteptat, fanii lui PSG s-au ridicat la înălţimea momentului şi au creat o atmosferă de zile mari. De asemenea, ei au afişat şi o scenografie superbă, cu personaje din „Războiul Stelelor”.

Mai întâi, în peluza fanilor parizieni şi-a făcut apariţia personajul negativ, Darth Vader, cel care purta fularul celor de la Barcelona.

Ulterior, aşa cum am văzut în filmele lui George Lucas, în peluza lui PSG şi-a făcut apariţia Yoda, cu tricoul parizienilor şi cu două săbii, una roşie, una albastră.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și