Închide meniul

Pus la zid de toată lumea pentru scandalul cu Gabi Tamaș, Nae Constantin a izbucnit în lacrimi: ”Sunt un plângăcios!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2022, 13:39

Pus la zid de toată lumea pentru scandalul cu Gabi Tamaș, Nae Constantin a izbucnit în lacrimi: ”Sunt un plângăcios!”

Nae Constantin, reacţie categorică după ce a demisionat de la Petrolul

Nae Constantin şi Gabi Tamaş / Profimediaimages

Pus la zid de toată lumea pentru scandalul cu Gabi Tamaș, Nae Constantin a izbucnit în lacrimi. Totul s-a petrecut după Petrolul Ploiești – FC Argeș, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nae Constantin l-a înregistrat pe Gabi Tamaș în timp ce înjură fanii. Ulterior, tehnicianul a dat înregistrarea suporterilor, pentru ca într-un final, aceasta să ajungă în spaţiul public.

Nae Constantin a izbucnit în lacrimi

„Am plâns, da, n-am lăcrimat. E adevărat. Am mai spus că sunt un plângăcios. A fost o tensiune destul de mare în perioada asta și așa am simțit eu să mă descarc în momentul ăla. 

Am preferat să o fac singur în vestiar pentru că erau 10.000 de fani pe stadion și n-aș fi vrut să mă vadă plângând.

A fost un plâns și de bucurie, nu neapărat de tristețe. Nu plâng la comandă, e în funție de ce simt, iar asta am simțit la momentul ăla”, a declarat Nae Constantin la conferința de presă.

Reclamă

Nae Constantin, un nou mesaj pentru Gabi Tamaş

Nae Constantin a transmis un nou mesaj pentru Gabi Tamaş. Antrenorul de la Petrolul consideră că a procedat corect că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului, dar şi pe unii oameni din conducere.

”Sunt bucuros. Nu a fost ușor în ultimele săptămâni, cu atâtea probleme. Mă bucur că am reușit să ne strângem cu toții și să trecem peste momentele grele. Pentru noi, toate meciurile sunt grele, suntem o echipă nou-promovată. 

E bine că am reușit să strângem până acum 20 de puncte, cred că puțină lume se aștepta la asta la începutul campionatului. Asta ne dă încredere să muncim în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu e fotbalist, când pune piciorul pe minge, știe ce are de făcut. Mi-aș dori ca Grozav să ajungă la națională. În afară de gol, a fost foarte bun defensiv, a câștigat multe dueluri. Sper să fie Gicu pe care îl așteaptă toată lumea.

Am reușit să trec peste ce s-a întâmplat. Asta a fost, asta e viața antrenorilor. Mi-am spus părerea, e un subiect închis. Toată presa m-a făcut sifon, nu e o problemă. Toată lumea dădea sfaturi. 

E un caz atât de particular și nu ai cum să dai sfaturi. Timpul va decide dacă eu am fost omul rău sau nu. Oricând îl pot privi în ochi pe Tamaș. Am primit confirmări că am făcut lucruri bune. Nu am niciun regret. Nu am vrut să plec niciodată. Consider că am făcut bine”, a spus Nae Constantin după Petrolul – FC Argeş 2-0.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și