Închide meniul
NEWS ALERT

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB! Anunţul făcut de vicecampioana României

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 14:36

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB! Anunţul făcut de vicecampioana României

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB

Facebook FCSB

  • Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB
  • Anunţul făcut de vicecampioana României

Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial la FCSB. Vicecampioana a făcut anunţul prin intermediul unui comunicat de presă. Francezul s-a despărţit de CFR Cluj şi se va lupta pentru titlu alături de gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României.

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB

„Bine ai venit, Rachid Bouhenna!

Reclamă

Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marți, jucătorul FCSB.

Fundașul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Reclamă

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franța). A evoluat, în tinerețe, pentru CS Sedan (Franța), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franța), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an și a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018. A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoția), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-și în palmares titlul de campion al României”, a transmis FCSB.

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB. Gigi Becali a anunțat transferul fundașului algerian, după ce campioana României oficializase încetarea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

În urma deciziei sale, fundașul de 30 de ani a renunțat la o parte din banii pe care trebuia să-i primească de la formația din Gruia. Bouhenna se afla în cantonamentul echipei lui Dan Petrescu când s-a hotărât să accepte oferta lui Gigi Becali.

Balaj a etichetat transferul lui Rachid Bouhenna la vicecampioana României drept „o achiziție bună”:

„Bouhenna a renunțat la o parte din bani. A plecat din cantonament. Dacă nu era acest transfer, ar fi rămas la echipă, ne-am fi bazat pe el. Cred că pentru FCSB e o achiziție bună. Jucătorul a dorit să plece, avem o relație, dacă nu ar fi existat această reziliere, el ar fi făcut parte din lot”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat transferul lui Rachid Bouhenna la FCSB

Gigi Becali a anunțat transferul lui Rachid Bouhenna la FCSB. Roș-albaștrii au achiziționat doi fundași centrali într-o singură zi, după ce l-a luat și pe Joyskim Dawa.

“M-am înțeles cu el (n.r. – Rachid Bouhenna), am rezolvat cu fundașii într-o zi”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Conform gsp.ro, latifundiarul din Pipera i-a oferit lui Bouhenna un salariu de 12.000 de euro pe lună. Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat