Închide meniul

Rakow, decizie de ultim moment! Ce se întâmplă cu Deian Sorescu, după anunțul că Gigi Becali a bătut palma cu polonezii

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 15:44

Rakow, decizie de ultim moment! Ce se întâmplă cu Deian Sorescu, după anunțul că Gigi Becali a bătut palma cu polonezii

Deian Sorescu este cotat la 1,5 milioane de euro

Deian Sorescu este cotat la 1,5 milioane de euro / Profimedia

Rakow a luat o decizie de ultim moment. Ioan Becali a anunțat astăzi că Gigi Becali a bătut palma cu clubul polonez pentru transferul fostului mijlocaș de la Dinamo la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după anunțul răsunător, Rakow l-a exclus pe Sorescu din lot, la meciul amical cu Qarabag. Partida din Antalya este programată astăzi, de la ora 16:00.

Rakow, decizie de ultim moment! Ce se întâmplă cu Deian Sorescu

Polonezii au anunțat primul „11” și rezervele pentru duelul cu formația din Azerbaidjan, iar Deian Sorescu nu se află pe nicio listă.

Echipa de start a lui Rakow:

Rezerve:

Reclamă

Ioan Becali a precizat că urmează ca FCSB și Rakow să pună la punct ultimele detalii înainte ca mijlocașul de 25 de ani să semneze cu vicecampioana României.

„Cluburile FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se așteaptă doar perfectarea actelor”, a spus Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

200.000 de euro fusese suma cerută iniţial de Rakow pentru împrumutul lui Deian Sorescu la FCSB. Mai mult, polonezii cereau şi o clauză pentru un transfer definitiv la vară.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Deian Sorescu, criticat înainte de transferul la FCSB

Deian Sorescu a fost criticat înainte de transferul la FCSB. Gabi Balint susține că jucătorul de 25 de ani este inconstant și asta l-ar putea costa în relația cu Gigi Becali. Asta ținând cont că patronul roș-albaștrilor ține pe bancă și fotbaliști pe care plătește sume importante de bani.

„E foarte important să pornești cu dreptul la FCSB. Dacă nu, nu mai prinzi! Sorescu poate să joace în banda dreaptă, ar putea să facă un cuplu bun cu Cordea. Ca inter sau ca fundaș dreapta. FCSB are probleme pe banda dreaptă.

Ai șanse mai multe la FCSB dacă nu s-au dat bani pe tine. Sorescu nu prea e constant, dacă ne aducem aminte a avut meciuri bune, apoi a avut probleme la Dinamo. În Polonia, tot la fel, inconstanță”, a spus Gabi Balint, citat de digisport.ro.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

„Sorescu are o vârstă bună, ar fi un plus pentru FCSB. Fundaș dreapta e poziția pe care ar putea să joace. Are capacitate bună de efort, e un jucător tehnic. Trebuie lucrat la faza defensivă. Ofensiv i-aș da nota 8, iar defensiv i-aș da nota 6.

În multe momente, el e atras de faza ofensivă. Dar în anumite situații trebuie să te repliezi foarte repede în defensivă. Aici are anumite lacune, mai are greșeli de poziționare. N-a fost jucător defensiv, nu prea a lucrat la aceste aspecte.

Reclamă

Pentru mine este un semn de întrebare de ce vor să renunțe cei din Polonia atât de repede la el”, a completat și Dănciulescu.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și