Închide meniul

Rapid a anunțat cât va lipsi Jayson Papeau, după accidentarea gravă din meciul cu Botoșani! „Magicianul” din Giulești va fi operat

Cosmin Cioboată Publicat: 12 octombrie 2022, 18:22

Reclamă
Rapid a anunțat cât va lipsi Jayson Papeau, după accidentarea gravă din meciul cu Botoșani! „Magicianul din Giulești va fi operat

Jayson Papeau l-a ironizat pe Gigi Becali

Jayson Papeau, la minge în tricoul Rapidului / Hepta

Rapid a anunțat cât va lipsi Jayson Papeau, după accidentarea gravă din meciul cu Botoșani, scor 1-1, din etapa precedentă a Ligii 1. „Magicianul” din Giulești va fi operat mâine, după ce a suferit o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la gleznă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jayson Papeau a ieşit pe targă în minutul 22 al partidei cu moldovenii, după ce a fost faultat dur de Antoni Ivanov, cu o intrare din spate. Atacantul de bandă francez, în vârstă de 26 de ani, a efectuat un RMN în cursul zilei de marți, iar mâine va suferi o intervenție chirurgicală.

Rapid a anunțat cât va lipsi Jayson Papeau, după accidentarea gravă din meciul cu Botoșani

Rapid a anunțat că Papeau va lipsi de pe teren aproximativ 3 luni, astfel încât anul 2022 este încheiat pentru el.

„În urma accidentării suferite în meciul cu FC Botoșani, Jayson Papeau va fi operat mâine, urmând să lipsească aproximativ 3 luni.

Jucătorul nostru a făcut luni o ecografie și marți un RMN, rezultatele semnalând o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la gleznă.

Reclamă

Suntem alături de tine, Jay, și te așteptăm mai puternic pe teren!”, a anunțat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Jayson Papeau a bifat 13 apariții în tricoul Rapidului, după transferul din această vară, reușind să marcheze un gol, în Cupa României.

350.000 de euro este cota de piață a lui Papeau, conform transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid

Adrian Mutu a avut un discur dur la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid. Antrenorul giuleştenilor susţine că echipa sa a fost dezavantajată de către centrali, în ultimele patru runde.

Rapid a obţinut un singur punct, în ultimele două etape. În înfrângerea cu Chindia, giuleştenii au avut un gol anulat, al lui Alexandru Albu, reuşită care a stârnit controverse. Ulterior, în remiza din etapa precedentă cu Botoşani, Jayson Papeau a fost faultat dur de către Ivanov, însă centralul nu a luat nicio măsură.

Adrian Mutu a analizat ultimele partide ale echipei sale, şi a ajuns la concluzia că giuleştenii au fost dezavantajaţi în mod evident, din punct de vedere al arbitrajului. „Briliantul” speră ca aceste greşeli să nu fie intenţionate din partea centralilor, luându-l la ţintă şi pe Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

„S-au întâmplat nişte lucruri care mă deranjează, mă refer la deciziile de arbitraj luate împotriva noastră în ultimele patru meciuri.

Nu caut scuze, dar sunt nişte lucruri care s-au întâmplat. E strigător la cer! Mă refer la ce s-a întâmplat cu Chindia, apoi la accidentarea lui Papeau. La noi de ce nu a revăzut la VAR faza cu Papeau, cum s-a întâmplat la Deac? Îmi pare rău pentru Papeau, va sta departe de gazon aproape patru luni. E foarte greu.

Mi se pare ostentativ să vezi jucătorul pe targă şi să nu mergi la VAR să revezi faza. Am fost dezavantajaţi în aceste patru meciuri. Sper să nu se mai întâmple lucrurile acestea. Sper că nimeni nu are ceva cu Rapidul, asta îmi doresc. Părerea lui Vassaras întăreşte ce spun eu aici. Suntem dezavantajaţi clar, există repercusiuni, dar văd că nu se ia nicio măsură”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Hermannstadt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și